Η Τσιμτσιλή για τον πρόωρο τοκετό

Η Τσιμτσιλή για τον πρόωρο τοκετό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δύομισι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Νάγιας, παραχωρεί την πρώτη της συνέντευξη και περιγράφει τη στιγμή που κατάλαβε ότι γεννούσε νωρίτερα απ΄ ότι αναμενόταν.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Πώς ένιωσες μόλις κατάλαβες ότι το μωράκι σου έρχεται πιο νωρίς απ΄ ότι περίμενες;

Θυμάμαι εκείνη η μέρα ήταν σαν να ζούσα σε ένα παράλληλο σύμπαν. Σαν να ζούσα σε ταινία. Ξεκίνησα το πρωί να πάω στη δουλειά. Η εκπομπή θα σταματούσε για το Πάσχα. Μόλις έφτασα στο κανάλι, έπειτα απο λίγο, έσπασαν τα νερά. Αιφνιδιάστηκα. Προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Στο μαιευτήριο θυμάμαι ότι είχα μια περίεργη υπερένταση και μια έξαψη, συνδυασμένη με φόβο, επειδή ένιωθα ότι όλο αυτό θα γινόταν  σε ένα μήνα και φοβήθηκα  μήπως κάτι είχε πάει στραβά. Εκείνη την ώρα τρομοκρατήθηκα.

Ήμουν στο αυτοκίνητο με τους συνεργάτες μου. Είχα ήδη τηλεφωνήσει στον Θέμη. Θα συναντιόμασταν εκεί και είχα το φόβο μήπως έκανα κάτι λάθος και έσπασαν τα νερά. Μήπως είχε συμβεί κάτι κακό και γι΄αυτό έρχεται νωρίτερα το μωρό μου.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά που με πήγαιναν με το φορείο να γεννήσω και έλεγα στον γιατρό μου: “Βαγγέλη, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη, βοήθησέ με”.

Εκείνος με καθησύχασε και όλος αυτός ο φόβος και η υπερένταση εξαφανίστηκαν με το που την ακούμπησαν πάνω μου. Μόλις την είδα άρχισα να κλαίω από συγκίνηση.

Τα πρόσωπα όλων μου έλεγαν είναι ίδια ο μπαμπάς της και εγώ να μην πολυκαταλαβαίνω γιατί ήμουν ζαλισμένη, λόγω μέθης.

Ένιωσα την απόλυτη συγκίνηση όταν ακούμπησαν το μωρό πάνω μου.

 

Πηγή: ΕΓΩ!weekly

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ