Η συγκινητική ιστορία της Μις Βέλγιο – Επανασύνδεση με τον βιολογικό της πατέρα έπειτα από 15 χρόνια

Δάκρυα στα μάτια φέρνει η ιστορία της Μις Βέλγιο 2021. Η Κεντίστ Ντελτούρ, με καταγωγή από την Αιθιοπία, η οποία είχε στεφθεί «Μις Βέλγιο» το 2021 έχει μία ιστορία ζωής που προκαλεί έντονη συγκίνηση.

Η Κεντίνστ γεννήθηκε στην Αιθιοπία το 1997. Σε ηλικία περίπου 8 ετών ο πατέρας της την άφησε σε ορφανοτροφείο και στα 10 της υιοθετήθηκε από οικογένεια Βέλγων.

Βέλγιο Κεντίστ

Βέλγιο

Η βιολογική της μητέρα είχε πεθάνει από καρκίνο, όταν η Κεντίστ ήταν περίπου 9 ετών. Τώρα η εστεμμένη καλλονή από την Αιθιοπία επέστρεψε στη χώρα όπου γεννήθηκε για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα.

Βέλγιο Μις Βέλγιο

Βέλγιο Κεντίστ πατέρας

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε και η ίδια και τα Μέσα και συγκινούν το Βέλγιο και ολόκληρο τον κόσμο, η Κεντίστ Ντελτούρ, δακρυσμένη, αγκαλιάζεται με τον πατέρα της. Η ίδια ανέφερε στο μήνυμά της: “Πέρασα σχεδόν όλη την παιδική μου ηλικία με την απορία πώς θα ήταν να συναντήσω τον βιολογικό μου πατέρα. Φανταζόμουν πώς θα αντιδρούσα τη δεδομένη στιγμή. Θα στεναχωριόμουν; Θα χαιρόμουν;

Βέλγιο κεντίστ

Και έπειτα από 15 χρόνια ο Θεός με ευλόγησε με την ευκαιρία να ταξιδέψω πίσω στην Αιθιοπία. Προς έκπληξή μου δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο συγκλονίστηκα από συναισθήματα όταν επιτέλους τον συνάντησα. Είναι μία μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Γνώρισα ένα μέρος μου που το κρατούσα για τον εαυτό μου για τόσο καιρό. Τον συγχώρησα για όλα. Η καρδιά μου βρήκε γαλήνη. Αισθάνομαι νέος άνθρωπος”.

Όπως αναφέρουν τα βελγικά Μέσα, εκείνος προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί εγκατέλειψε την κόρη του στο ορφανοτροφείο είπε: “Ήμουν φτωχός και εκείνη την εποχή δεν είχα αρκετά για να σε ταΐσω”.

Βέλγιο Κεντίστ

Η Κεντίστ γνώρισε επίσης τα τρία μικρότερα αδέρφια της, ηλικίας 6, 10 και 13 ετών, τα οποία ο πατέρας της απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του.

Κεντίστ αδέλφια Αιθιοπία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ