Η Σελένα Γκόμεζ θέλει να επαναφέρει τα… «πραγματικά στομάχια» στο TikTok

Καμπάνια για τα «πραγματικά στομάχια» στο TikTok άρχισε η Σελένα Γκόμεζ με νέο βίντεό της, καταδικάζοντας τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες των influencer που παρουσιάζουν ένα εξιδανικευμένο γυναικείο σώμα.

Η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε ότι τα «πραγματικά στομάχια» επιστρέφουν ενώ έκανε διακοπές στην Ιταλία.

Στο βίντεο που έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 4,6 εκατομμύρια προβολές, η σταρ με μαγιό ξαπλώνει σε ένα γιοτ ενώ μεταγλώττιζε έναν ήχο που της έλεγε «να το ρουφήξει».

Η 30χρονη ιδρυτής της Rare Beauty, είπε: “Δεν ρουφάω το στομάχι μου. Τα πραγματικά στομάχια επιστρέφουν, εντάξει;”

@selenagomezVaca self♬ original sound – unwinewithtashak

Καθώς γύριζε το βίντεο, πέρασε τα χέρια της πάνω από το μαγιό της του οίκου La’Mariette. Το ολόσωμο είναι μέρος της συλλογής μαγιό που σχεδίασε το 2021 με τη φίλη και πρώην βοηθό της, Theresa Mingus.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να επαινέσουν την σταρ του «Only Murders in the Building» για την προώθηση θετικών μηνυμάτων για το σώμα. Η Γκόμεζ έχει 42 εκατομμύρια οπαδούς στο TikTok.

«Με κάνεις να νιώθω άνετα στο πετσί μου» σχολίασε ένας θαυμαστής. «Είσαι ίσως το καλύτερο πρότυπο tbh, Ily Selena», είπε ένας άλλος. Εν τω μεταξύ, ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Body positivity! ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟΣ!».

Σελένα Γκόμεζ

Μετά από τέσσερα χρόνια εκτός Διαδικτύου, η Γκόμεζ χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της για να ευαισθητοποιήσει σε θέματα όπως η ψυχική υγεία και η εικόνα του σώματος.

Τον Απρίλιο, η πρώην σταρ του Disney Channel έκανε κριτική στους body shamers στην εφαρμογή, λέγοντας ότι το να είναι «κοκαλιάρα» δεν αξίζει καν ώστε να χάνει τα αγαπημένα της φαγητά επειδή «οι άνθρωποι την πειράζουν [για το βάρος της] ούτως ή άλλως».

Συνέχισε λέγοντας: «Σκύλα, είμαι τέλεια όπως είμαι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ