Η πληγωμένη Λόπεζ ψάχνει τον…πρίγκιπα

Η πληγωμένη Λόπεζ ψάχνει τον…πρίγκιπα

 

Παρότι είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι τόσο τυχερή στην  προσωπική της ζωή. Όμως ακόμη και με τρία διαζύγια και έναν αρραβώνα στην πλάτη της, η σταρ παραμένει αισιόδοξη και όπως είπε στην αγγλική έκδοση του περιοδικού ELLE ακόμα περιμένει τον…πρίγκιπά της.

“Ακόμα πιστεύω στον έρωτα. Ο ιδανικός άντρας βρίσκεται κάπου εκεί έξω. Αλλά πρέπει να εργαστείς προς αυτή την κατεύθυνση” τόνισε.

Η Λόπεζ ταπεινώθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην σύντροφός της, ο 27χρονος χορευτής  Κάσπερ Σμαρτ, την απάτησε με μια τρανσέξουαλ . Αν και ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, η Τζένιφερ τον χώρισε μετά από 2,5 χρόνια σχέσης. 

“Ο καθένας έχει δει ότι κάνω λάθη” πρόσθεσε η Λόπεζ, αναφερόμενη στις σχέσεις που έκανε στο παρελθόν.

“Βιάζομαι, τα σαρώνω όλα και αγνοώ τα σημάδια. Όμως, τόσοι πολλοί κάνουν τα ίδια πράγματα” ανέφερε η τραγουδίστρια. “Κάθε φορά που κάτι πάει στραβά, είναι δύσκολο για μένα. Πληγώνομαι πραγματικά όμως πρέπει να αφήνω να προχωράω: Τι έκανα; τι μπορώ να μάθω από αυτό; Και όσο σκληρά και επώδυνα γίνονται τα πράγματα, θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Πρέπει να έχω την ελπίδα ότι εάν συνεχίζω να προχωράω τελικά θα φτάσω στο σωστό” είπε. 

Μιλώντας για τη ζωή της ως ανύπαντρη μητέρα η Τζένιφερ είπε ότι δεν είναι εύκολο. “Προέρχομαι από παραδοσιακή οικογένεια. Χρειάζονται δύο για να κάνουν ένα παιδί.  Είναι σκληρό γιατί γνωρίζω ότι τα παιδιά νιώθουν το κενό της αντρικής παρουσίας”, επεσήμανε. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ