Η οργισμένη ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα: Σταυρώστε με…

Με ανάρτησή της στην προσωπική σελίδα στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά κατά όσων την επίκριναν για ένα ορθογραφικό λάθος που έκανε σε δημοσίευσή της για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός είχε γράψει “Μίκυ” αντί “Μίκη” με συνέπεια να ακολουθήσουν δεκάδες αρνητικά σχόλια από χρήστες των social media.

“Ακόμα και ο ουρανός κλαίει μαζί μας…σήμερα Μίκυ…καλό ταξίδι…έδιωξε την ασχήμια τόσο χρόνων”, είχε γράψει στην ανάρτησή της που προκάλεσε χαμό.

Η οργισμένη ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα: Σταυρώστε με…

 

Mπάρμπα-Οργισμένη ανάρτηση

Η γνωστή ηθοποιός επανήλθε σήμερα με μια οργισμένη ανάρτηση κατά των επικριτών της.

“Παιδιά της Ελλάδος παιδιά…με ζαλίσατε..σας είπα..πρώτον είμαι ανορθόγραφη.. και δεύτερον.. μιλώ στο μικρόφωνο του κινητού.. γιατί είμαι και λίγο φλύαρη, αλλά πόσο πρέπει να απολογηθώ.. για κάτι που συμβαίνει σε πολλούς από εμάς….ελάτε…άντε σταυρώστε μας..τόσο σοβαρό..πια”, ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα στην απάντησή της.

 

Βάνα Μπάρμπα: Για ποια δήλωσή της δεν μετανιώνει

Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε στα σχόλια που έγιναν στα social media, με αφορμή το ατύχημα που είχε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, αλλά και στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει δηλώσεις της.

Μιλώντας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η ηθοποιός μίλησε για την θύελλα που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως είπε, δεν μετανιώνει για ό,τι έχει πει στο παρελθόν και δήλωσε ανακουφισμένη που η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

“Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου. Όχι δεν μετανιώνω. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρη ότι θα λάμψει η αλήθεια”, είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Ανέφερε στη συνέχεια ότι “οι δικαστές και οι εισαγγελείς είναι άνθρωποι έξυπνοι, άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα, τα πράγματα; θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο…” και πρόσθεσε:

“Είμαι χαρούμενη που είναι στα χέρια άξιων δικαστών και εισαγγελέων, γιατί ξέρω ότι θα βγει η αλήθεια. Και όταν βγει η αλήθεια, ίσως ένα δάκρυ να τρέξει σε όλους μας, είτε για το καλό είτε για το κακό”.

“…Η Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Εμείς από πού κι ως πού είμαστε συνέχεια κριτές των πάντων. Μέσα από όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε, βγάζουμε μια εμπάθεια πολλές φορές…”, τόνισε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

“Όταν βγει η απόφαση της Δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε ότι “δεν θέλω να δικάζει η τηλεόραση και το ίντερνετ, αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της κι όλοι μαζί μετά θα πούμε ποιο ήταν το σωστό, ποιο ήταν το λάθος. Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών;”.

Ερωτηθείσα για τη δήλωσή της ότι ένας ταλαντούχος άνθρωπος δεν μπορεί να προβεί σε κολάσιμες πράξεις, απάντησε: “έχεις δίκιο σε αυτό, αυτό είναι από την αγάπη που έχουμε για κάποιους ανθρώπους. Μπορεί να είπα μία σαχλαμάρα, δεν είμαστε άνθρωποι;”.

Τι είπε για το ατύχημα στην Αρχαία Επίδαυρο

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της, έπειτα από το ατύχημα που είχε στο θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Βάνα Μπάρμπα είπε: “είναι δύσκολο, πάμε καλύτερα. Δεν μπορούμε να κλαιγόμαστε με ένα μικρό ατύχημα, θα περάσει”.

Τόνισε πως έχει ήδη κάνει δύο χειρουργεία και έκανε λόγο για “κακή στιγμή”.

Απαντώντας, δε, στα σχόλια που γράφτηκαν στα social media, με αφορμή αυτό το ατύχημα, είπε: “πολλές φορές βγάζουμε κακία γιατί περνάμε δύσκολα. Τους κατανοώ, τους συγχωρώ και τους στέλνω την αγάπη μου”.

Το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα: Μια μέρα δική μου, όλη η ζωή σας

Πριν από μερικές ημέρες, η Βάνα Μπάρμπα ξέσπασε κατά των επικριτών της, με μια οργισμένη ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

“Καλύψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας σας, να νιώθετε μεγάλοι φθονώντας ανθρώπους, που πάντα θα είστε η σκιά τους”, αναφέρει μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός και προσθέτει: “Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά”.

Βάνα Μπάρμπα

«Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε.. στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που είστε… ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….ή πηγαίνουν στην Επίδαυρο ή Ηρώδειο, εκεί αλίμονο τι θα πει ο κόσμος… εσείς αγαπάτε την τέχνη…. καλύψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας… να νιώθετε μεγάλοι, κρίνοντας….φθονώντας ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι, όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ