Βάνα Μπάρμπα: Για ποια δήλωσή της δεν μετανιώνει

Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε στα σχόλια που έγιναν στα social media, με αφορμή το ατύχημα που είχε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, αλλά και στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει δηλώσεις της.

Μιλώντας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η ηθοποιός μίλησε για την θύελλα που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως είπε, δεν μετανιώνει για ό,τι έχει πει στο παρελθόν και δήλωσε ανακουφισμένη που η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

“Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου. Όχι δεν μετανιώνω. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρη ότι θα λάμψει η αλήθεια”, είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Ανέφερε στη συνέχεια ότι “οι δικαστές και οι εισαγγελείς είναι άνθρωποι έξυπνοι, άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα, τα πράγματα; θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο…” και πρόσθεσε:

“Είμαι χαρούμενη που είναι στα χέρια άξιων δικαστών και εισαγγελέων, γιατί ξέρω ότι θα βγει η αλήθεια. Και όταν βγει η αλήθεια, ίσως ένα δάκρυ να τρέξει σε όλους μας, είτε για το καλό είτε για το κακό”.

“…Η Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Εμείς από πού κι ως πού είμαστε συνέχεια κριτές των πάντων. Μέσα από όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε, βγάζουμε μια εμπάθεια πολλές φορές…”, τόνισε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

“Όταν βγει η απόφαση της Δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε ότι “δεν θέλω να δικάζει η τηλεόραση και το ίντερνετ, αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της κι όλοι μαζί μετά θα πούμε ποιο ήταν το σωστό, ποιο ήταν το λάθος. Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών;”.

Ερωτηθείσα για τη δήλωσή της ότι ένας ταλαντούχος άνθρωπος δεν μπορεί να προβεί σε κολάσιμες πράξεις, απάντησε: “έχεις δίκιο σε αυτό, αυτό είναι από την αγάπη που έχουμε για κάποιους ανθρώπους. Μπορεί να είπα μία σαχλαμάρα, δεν είμαστε άνθρωποι;”.

Τι είπε για το ατύχημα στην Αρχαία Επίδαυρο

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της, έπειτα από το ατύχημα που είχε στο θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Βάνα Μπάρμπα είπε: “είναι δύσκολο, πάμε καλύτερα. Δεν μπορούμε να κλαιγόμαστε με ένα μικρό ατύχημα, θα περάσει”.

Τόνισε πως έχει ήδη κάνει δύο χειρουργεία και έκανε λόγο για “κακή στιγμή”.

Απαντώντας, δε, στα σχόλια που γράφτηκαν στα social media, με αφορμή αυτό το ατύχημα, είπε: “πολλές φορές βγάζουμε κακία γιατί περνάμε δύσκολα. Τους κατανοώ, τους συγχωρώ και τους στέλνω την αγάπη μου”.

Το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα: Μια μέρα δική μου, όλη η ζωή σας

Πριν από μερικές ημέρες, η Βάνα Μπάρμπα ξέσπασε κατά των επικριτών της, με μια οργισμένη ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

“Καλύψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας σας, να νιώθετε μεγάλοι φθονώντας ανθρώπους, που πάντα θα είστε η σκιά τους”, αναφέρει μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός και προσθέτει: “Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά”.

Βάνα Μπάρμπα

«Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε.. στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που είστε… ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….ή πηγαίνουν στην Επίδαυρο ή Ηρώδειο, εκεί αλίμονο τι θα πει ο κόσμος… εσείς αγαπάτε την τέχνη…. καλύψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας… να νιώθετε μεγάλοι, κρίνοντας….φθονώντας ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι, όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

 

Βάνα Μπάρμπα: Γι’ αυτό ξέσπασα

Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα εξέπληξε πολλούς. Η γνωστή ηθοποιός με νέα της ανάρτηση στο Facebook, εξηγεί ποιο ήταν το σχόλιο που την εξόργισε και την έκανε να ξεσπάσει. Συγκεκριμένα κάποιος χρήστης έγραψε στον τοίχο της στα social media “Ευτυχώς που τσακίστηκε να πάψει να μιλάει” αναφερόμενος στο ατύχημα που είχε η Βάνα Μπάρμπα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, πριν από λίγες ημέρες.

“Οπότε ανθρώπινα και εγώ έβγαλα τη δική μου χολή σε αυτούς που δεν διαβάζω και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Βάνα μπάρμπα

“Φίλοι μου αγαπημένοι είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση που έχουμε δημιουργήσει μέσα από την ανάγκη της επικοινωνίας, όμως υπάρχουν καταστάσεις που σε βάζουν να ξεπερνάς τα όρια σου, όπως χθες. Δεν διαβάζω ποτέ τι μου γράφετε γιατί μέσα στις καλές απόψεις, να δω τη χλεύη, την κακία και δεν πολεμιέται φίλοι μου. Μου είπαν τι γράφτηκε, το ανεκδιήγητο, πέρα από Επίδαυρο. ” Ευτυχώς που τσακίστηκε, να πάψει να μιλάει”. Οπότε ανθρώπινα έβγαλα και εγώ τη δική μου χολή σε αυτούς που δεν διαβάζω και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Που χαίρονται με τον πόνο του άλλου. Έλεος πόσο παρακάτω. Τους λέω, λοιπόν, όση κακή ενέργεια να μου στείλετε, εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Στο τέλος πάντα το καλό νικά”.

 

Βάνα Μπάρμπα: Η φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο

Μετά το ατύχημα, η Βάνα Μπάρμπα υπεβλήθη σε απόλυτα επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Η γνωστή ηθοποιός είχε γλιστρήσει και υπέστη κάταγμα στο πόδι.
Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανέφερε ότι όλα πήγαν καλά και ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και τους θαυμαστές της για τις ευχές τους.

“Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο. Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία! Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!”, έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ