Η Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό των γυναικών στο Ιράν – Το μήνυμα στο μπλουζάκι της

Στο πλευρό των γυναικών στο Ιράν στέκεται η Μέγκαν Μαρκλ.

Φορώντας ένα μαύρο T-shirt με λέξεις στη γλώσσα φαρσί, η δούκισσα του Σάσσεξ πόζαρε για φωτογραφία με την Μαντάνα Νταγιάνι πρόεδρο της Archewell, οργάνωσης που ίδρυσε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι και την Άσλεϊ Μομταχένι Χάνσεν, εκτελεστική αντιπρόεδρο και υπεύθυνη επικοινωνίας της οργάνωσης, οι οποίες είναι Ιρανές.

Στο T-shirt που επέλεξε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ αναγράφεται στα φαρσί «Γυναίκες, Ζωή, Ελευθερία».

Η Μαντάνα Νταγιάνι κοινοποίησε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram της με τη λεζάντα, «Γυναίκες. Ζωή. Ελευθερία. Σύμμαχοι εμφανίστηκαν με τόσες πολλές μορφές τον περασμένο μήνα από τον θάνατο της Μάχσα Αμίνι».

«Είμαι τόσο ευγνώμων που συνεργάζομαι με απίστευτες γυναίκες, όπως η Μέγκαν και η Ιρανή συνάδελφος και φίλη μου, Άσλεϊ Μομταχένι, καθώς συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τη γενναιότητα και το θάρρος των γυναικών και των νεαρών κοριτσιών στην πρώτη γραμμή ενός από τα πιο σημαντικά φεμινιστικά κινήματα τις ζωές μας» ανέφερε.

Μέγκαν Μαρκλ

«Σε εκδήλωση, η Μέγκαν μίλησε για την επανάσταση με επικεφαλής γυναίκες και νεαρά κορίτσια στο Ιράν, το θάρρος και τη γενναιότητα που δείχνουν καθημερινά και την ηγετική ικανότητα και την υπεράσπιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Γυναίκες, Ζωή, Ελευθερία» πρόσθεσε. «Ως Ιρανή που έφυγα από την πατρίδα μου επιδιώκοντας αυτές τις ίδιες ελευθερίες, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για το γεγονός ότι επιλέγει, ξανά και ξανά, να συνηγορεί υπέρ των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Ημέρα Περηφάνειας στο Archewell και ειδικά για μένα και την Άσλεϊ Μομταχένι» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ