Η Lopez μετάνιωσε που έκανε κοινή εμφάνιση με την Shakira στο Super Bowl

Στο ντοκιμαντέρ που έκανε για το Netflix με τίτλο Halftime η Jennifer Lopez παραπονέθηκε για την κοινή εμφάνιση που είχε κάνει με την Shakira στο ημίχρονο του Super Bowl, λόγω του περιορισμένου χρόνου που υπήρχε για να τον μοιραστούν. Ο μάνατζερ της χαρακτήρισε ως “προσβολή” το γεγονός ότι οι δύο Λατίνες σούπερ σταρ έπρεπε να μοιραστούν τη σκηνή.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η J.Lo (52 ετών) μίλησε ξεκάθαρα για την εμφάνιση στο 2020 Super Bowl Halftime Show. Και το θέμα της δεν έχει να κάνει με την Shakira (45 ετών). Έχει να κάνει με την αξίωση του NFL που πίεσε ώστε οι δύο Λατίνες δημοφιλείς τραγουδίστριες να εμφανιστούν μαζί και να μοιραστούν τον περιορισμένο χρόνο.

“Είχαμε μόνο 6 γαμ** λεπτά” λέει η Lopez και συνεχίζει “Φτάσαμε να πούμε ένα τραγούδι μέσα σε 30″ δευτερόλεπτα. Αν μας ξέφευγε στο 1 λεπτό, αυτό ήταν, θα μας έμεναν μόνο 5 λεπτά”.

Η Lopez διευκρινίζει: “Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κομμάτια, που τόσο εγώ όσο και η Shakira πρέπει να τα πούμε στο σόου, ό,τι και να γίνει. Πρέπει να έχουμε τις ερμηνευτικές μας στιγμές. Δεν είμαστε απλώς μιά γαμ** χορευτική παράσταση. Έχουμε ένα μήνυμα να περάσουμε. Η ιδέα να υπάρχουν δύο μεγάλοι καλλιτέχνες στο Super Bowl ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο!”.

Shakira, Jennifer Lopez

Shakira, J Lo

Παρόμοια συναισθήματα δυσαρέσκειας εξέφρασε και ο μάνατζερ της Benny Medina… “Συνήθως υπάρχει ένας κεντρικός μεγάλος καλλιτέχνης στο Super Bowl. Αυτός χτίζει το σόου και πρέπει να είναι δική του απόφαση αν θα έχει μαζί του άλλους γκεστ καλλιτέχνες. Ήταν ιδιαιτέρως προσβλητικό να ζητήσουν από δύο Λατίνες να κάνουν την δουλειά, που συνήθως γινόταν από ένα πρόσωπο”.

Στο ντοκιμαντέρ μίλησε και η Shakira, η οποία αποκάλυψε ότι δεν είχε λάβει ποτέ μία επιβεβαίωση για το πόσο χρόνο θα έπρεπε εκείνη να παραμείνει πάνω στη σκηνή. Εφόσον θέλανε 2 μεγάλα ονόματα έπρεπε να μας παραχωρήσουν 20 λεπτά και όχι μόνο 12.

Jennifer Lopez Shakira Shakira, Jennifer Lopez

Παρόλα αυτά η κοινή εμφάνιση των J.Lo και Shakira για πολλούς θεωρείται μία από τις καλύτερες από όλα τα Super Bowl Halftime Shows. Η Jennifer είχε ανεβάσει και την κόρη της Emme (που σήμερα είναι 14 ετών) στη σκηνή.

Το ντοκιμαντέρ “Halftime” έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival στις 8 Ιουνίου με την παρουσία της Lopez. Από το Netflix θα είναι διαθέσιμο προς μετάδοση σε μερικές μέρες, στις 14 Ιουνίου.

Shakira & J. Lo’s FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show

Halftime | Jennifer Lopez | Official Trailer | Netflix

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ