Η Κοκκίνου για τον Μπόγρη

Η Κοκκίνου για τον Μπόγρη

H Έλλη Κοκκίνου φωτογραφίζεται με sexy διάθεση, μιλάει για τον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο αλλά και για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.

Παράλληλα, γιορτάζει τα γενέθλιά της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει ότι μόλις έγινε 43!

Διαβάστε μερικά απόσπάσματα από τη συνέντευξή της:

 

Ανήκετε στις γυναίκες που δεν κρύβουν την ηλικία τους και μάλιστα δεν έχετε κανένα πρόβλημα να την αποκαλύπτετε και στο εξώφυλλό μας.

Όχι βέβαια! Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Και θα θυμάστε ότι κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής σας ζήτησα να βάλετε 43 κεράκια αλλά δεν υπήρχαν. Οπότε καταλήξαμε στα πέντε που είναι η ηλικία του γιου μου, Αλέξανδρου ( γέλια).

Ανήκετε σε εκείνες τις τραγουδίστριες που δεν έχουν τολμήσει να αλλάξουν την εμφάνισή τους με διάφορες μεθόδους αισθητικής παρέμβασης.

Όχι, δεν έχω πειράξει κάτι γιατί φοβάμαι. Επίσης νομίζω  ότι ακόμα δεν χρειάζεται.

 

Ο γιος σας έχει συνειδητοποιήσει  το χωρισμό των γονιών του;

Και βέβαια. Αυτό εξάλλου είναι και το πιο σωστό, έπρεπε να ξέρει όλη την αλήθεια. Τα παιδιά δεν πάυουν ποτέ να ελπίζουν και πρέπει οι γονείς να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι μαζί τους. Όσον αφορά το γιο μου, πάντα προλαβαίνω τις καταστάσεις  και συμβουλεύομαι πάντα την παιδοψυχολόγο για πράγματα που προβλέπω ότι μπορούν να συμβούν έτσι ώστε να προλαβαίνω τις απαντήσεις που πρέπει να του δώσω.

Ποια είναι η πιο δύσκολη ερώτηση που σας έχει κάνει ο Αλέξανδρος;

Τα παιδιά σε ρωτάνε πράγματα που σε κολλούν στον τοίχο. Θυμάμαι μια δύσκολη ερώτηση του ήταν γιατί χωρίσαμε με τον πατέρα του και γιατί δεν τον ρώτησα. Αλλά ευτυχώς και πάλι είχα ρωτήσει από πριν την ειδικό και με είχε συμβουλεύσει να να πω όλη την αλήθεια. Του είπα λοιπόν ότι δεν ταιριάζαμε με τον μπαμπά,  δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε να ζούμε μαζί, εσύ θα ζεις με τη μαμά και όποτε θες θα βλέπεις τον μπαμπά, όπως κι εκείνος εσένα. Άλλωστε κάποιες αποφάσεις τις παίρνουν μόνο οι μεγάλοι.

Επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας η σχέση σας με τον Γιώργο Μπόγρη. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια θα λέγατε ότι είναι μια σημαντική σχέση για σας;

Δεν μου αρέσει και δεν μου άρεσε ποτέ να λέω μεγάλες κουβέντες. Σίγουρα όμως ο Γιώργος είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου. Δεν μπορεί να μην είναι!  Ο κάθε άνθρωπος σε κάθε στιγμή της ζωής του έχει κάποιες ανάγκες, οι οποίες αλλάζουν συνεχώς. Θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, του λείπουν κάποια άλλα και θέλει να τα ζήσει. Έχω συνειδητοποιήσει ότι με τα βιώματα, τις ανάγκες, τις ανασφάλειες και τα θέλω που έχει ο καθένας τη δεδομένη στιγμή επιλέγει και το σύντροφό του.

Πηγή: HELLO!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ