«Η κατάρα των 27;» – Διάσημοι καλλιτέχνες που πέθαναν σε μικρή ηλικία

Με το ξεχωριστό ταλέντο τους κατάφεραν να φτάσουν πολύ γρήγορα στην κορυφή. Απέκτησαν εκατομμύρια θαυμαστές και γνώρισαν τη δόξα από πολύ νεαρή ηλικία. Όμως, στο απόγειο της καριέρας τους «έφυγαν» ξαφνικά από τη ζωή. Ο λόγος για διάσημους τραγουδιστές που μάγεψαν με τη φωνή τους, αλλά πέθαναν νέοι, βυθίζοντας στη θλίψη τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο.

Πέντε διάσημοι καλλιτέχνες που «έφυγαν» νωρίς από τη ζωή

Jimi Hendrix (1942-1970): Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών. Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός πέθανε σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Jim Morrison (1943-1971): Ήταν ο frontman του ροκ συγκροτήματος The Doors. Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ποιητής πέθανε σε ηλικία 27 ετών από καρδιακή ανακοπή.

Kurt Cobain (1967-1994): Ήταν ο frontman του ροκ συγκροτήματος Nirvana. Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 27 ετών.

Amy Winehouse (1983-2011): Έγινε γνωστή για την εκρηκτική της προσωπικότητα και την ιδιαίτερη φωνή της. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός πέθανε σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Selena Quintanilla (1971-1995): Θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της μουσικής Tejano όλων των εποχών. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δολοφονήθηκε σε ηλικία 23 ετών.

Οι παραπάνω είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους καλλιτέχνες που πέθαναν απρόσμενα σε νεαρή ηλικία. Άλλοι «έφυγαν» από παθολογικά αίτια, άλλοι ίσως δεν άντεξαν την επιτυχία και έδωσαν τέλος στη ζωή τους, ενώ άλλοι δολοφονήθηκαν. Μπορεί το ταξίδι τους σε αυτό τον κόσμο να ήταν σύντομο, όμως η μνήμη τους παραμένει ζωντανή μέσα από τα τραγούδια τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ