Η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ «να επιστρέψει στην υποκριτική» θα δοκιμάσει τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, προβλέπει κορυφαίος αστρολόγος

Η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψει στο Χόλιγουντ το 2024 πιθανότατα θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην επιχειρηματική της συνεργασία με τον πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με διάσημο αστρολόγο.

Η Susan Miller, ιδρύτρια του Astrology Zone, πιστεύει ότι η σχέση του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex θα αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες τον επόμενο χρόνο, καθώς η Markle στρέφει το βλέμμα της σε μια επιστροφή στην υποκριτική.

Η Μίλερ είπε στη Daily Mail ότι ο Χάρι, ο οποίος εγκατέλειψε τη βασιλική ζωή το 2020, θα αρχίσει να νοσταλγεί την παλιά του ζωή στη Βρετανία.

«Σκέφτομαι τον Χάρι σε ένα βουκολικό, όμορφο περιβάλλον. Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι το πιο κοντινό πράγμα στον παράδεισο που έχω δει ποτέ, και δεν έχει τη φασαρία», ανέφερε η Μίλερ στο outlet. «Είναι υπέροχο, αλλά συνήθιζε να τον ακολουθούν 20 άνδρες  Η ζωή του άλλαξε δραματικά».

«Τώρα, η ζωή στη Σάντα Μπάρμπαρα είναι ιδανική για τα παιδιά και ξέρω ότι του αρέσει να παίζει πόλο… Λατρεύει την ιστορία και την οικογένεια», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, οι Sussexes θα έρθουν σε σύγκρουση όταν πρόκειται για τις αντίστοιχες σταδιοδρομίες τους, καθώς η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς “Suits” θα προσπαθήσει να επιστρέψει ξανά στην υποκριτική αρένα.

«Νομίζω ότι ο Χάρι θα αισθανθεί νοσταλγία για το Λονδίνο και δεν ξέρω πώς θα το καταλάβουν αυτό. Νομίζω ότι είναι υπέροχο όταν τα παιδιά είναι μικρά, γιατί, φυσικά, χρειάζονται μέρη για να παίξουν και απλά να είναι παιδιά και θα έχουν την ιδιωτικότητα εκεί», τόνισε η αστρολόγος.

«Αλλά η Μέγκαν θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική… Δεν νομίζω ότι το επιχειρηματικό σχέδιο [Netflix] για τη δημιουργία ταινιών είναι ο τρόπος που πρόκειται να επιλέξει. Νομίζω ότι θα επιστρέψει στη δουλειά. Πιστεύω επίσης ότι μπορεί να χρειάζονται μια συνεχή προσφορά χρημάτων επειδή έχουν πει όλα τα οικογενειακά μυστικά, δεν έχουν άλλα να πουν. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε πάρα πολλά… Είναι μια περίεργη κατάσταση», υπογράμμισε.

Η Μίλερ εξέδωσε μια αυστηρή προειδοποίηση στους Παρθένους για το 2024, λέγοντας ότι είτε οι γάμοι είτε οι επιχειρηματικές συνεργασίες «θα δοκιμαστούν».

«Θα χρειαστεί να βρείτε ευφάνταστες λύσεις, διαφορετικά μπορεί να αποφασίσετε να εγκαταλείψετε την κατάσταση», είπε, προτού μιλήσει για τον Χάρι, έναν Παρθένο και τη Μαρκλ, έναν Λέοντα, αντίστοιχα. «Θα είναι ο Χάρι που θα περάσει από τη δοκιμασία. Αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η Μέγκαν το ένιωσε και βγαίνει από αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ