Βασίλης Καρράς: Συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα στο Κοκκινοχώρι – Οι τραγουδιστές που πήγαν να τον «αποχαιρετήσουν»

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε το Κοκκινοχώρι Καβάλας το φέρετρο του λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά ο οποίος πέθανε το μεσημέρι της Κυριακής σε ηλικία 70 ετών. Η σορός του μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου τελέστηκε το Τρισάγιο.

Βασίλης Καρράς: «Μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο, ήξερε ότι θα φύγει» – Συγκλονίζει ο πρόεδρος του Κοκκινοχωρίου

Η σορός έφτασε λίγο πριν από τις 12, με τους συγκεντρωμένους έξω από την εκκλησία να χειροκροτούν θερμά τον «άρχοντα» της νύχτας και τις καμπάνες να ηχούν πένθιμα.

Βασίλης Καρράς: «Βλακείες λένε, δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» – Ο Κοκλώνης αποκάλυψε τον ανατριχιαστικό τους διάλογο

Αρκετοί γνωστοί τραγουδιστές έχουν σπεύσει να αποχαιρετήσουν τον μοναδικό Βασίλη Καρρά. Ανάμεσά τους είναι σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Σάκης Αρσενίου αλλά και μουσικοί από τη μπάντα που τον συνόδευε στις εμφανίσεις του. Την τελετή συνοδεύει η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Ο Βασίλης Καρράς, θα ταφεί στο νεκροταφείο του χωριού, όπου ο ίδιος ζήτησε να αποτελέσει την τελευταία του κατοικία.

Βασίλης Καρράς: Ο Αχιλλέας Μπέος τραγούδησε το «Δεν πάω πουθενά» σε εκδήλωση στον Βόλο – ΒΙΝΤΕΟ

Η εκκλησία έχει πλημμυρίσει από συγγενείς, φίλους και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά που έχουν σπεύσει να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο τραγουδιστή και όπως λένε, ήταν άνθρωπος με “Α” κεφαλαίο, για τις στιγμές που τους χάρισε.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος Κοκκινοχωρίου, Χρήστος Διαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους συγχωριανούς του που αντιμετώπιζαν δυσκολίες και συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάπλαση του χωριού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ