Η εκρηκτική Ρωσίδα που “έριξε χυλόπιτα” στον Ρονάλντο – ΦΩΤΟ

Η Ρωσίδα Βικτόρια Οντίντσοβα ισχυρίζεται ότι δεν ενέδωσε στο φλερτ του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της έστειλε μήνυμα στο instagram, ενώ ανταλλάσσει μηνύματα με τον Νεϊμάρ.

Η σέξι Βίκι είναι διάσημη στο instagram για τις εκπληκτικές αναλογίες και τις θηλυκές καμπύλες της τις οποίες επιδεικνύει προς τέρψιν των 5 εκατ. ακολούθων της στα social media.

H Βίκι, καλεσμένη του ρωσικού σόου Makarena στο YouTube, όταν ρωτήθηκε αν κάποιος διάσημος έχει κάνει “like” σε κάποια ανάρτησή της, απάντησε: “Έχει συμβεί… Ο Ρονάλντο μου έγραψε μάλιστα. Ήταν πολύ καιρό πριν. Μου έγραψε “γεια, τι κάνεις;”. Διέγραψα το μήνυμα και δεν απάντησε” ομολόγησε η Ρωσίδα καλλονή. Μάλιστα, ήταν κατηγορηματική στο γεγονός ότι απέρριψε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Ρονάλντο.

“Φυσικά και δεν του έδωσα ευκαιρία. Έλα τώρα, ξέρω κι άλλες κοπέλες στις οποίες έγραψε επίσης οπότε το κατάλαβα αμέσως “φίλε, άντε γεια, διαγραφή” τόνισε το μοντέλο που επεσήμανε ότι αυτό συνέβη πριν από πολύ καιρό. Έκτοτε ο Ρονάλντο είναι με την Αργεντίνα Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και μαζί μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά, ενώ έχουν μαζί την κόρη Αλάνα Μαρτίνα.

Βέβαια, ο Ρονάλντο έδειχνε την προτίμησή του στις Ρωσίδες αφού είχε σχέση πέντε χρόνια με την Ιρίνα Σάικ.

Κι ενώ η Οντίντσοβα απέρριψε τον Ρονάλντο, αποκάλυψε ότι ανταλλάσσει μηνύματα με τον Νεϊμάρ αλλά και τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος είναι και ο πιο διάσημος στη λίστα της.

“Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος στην ατζέντα μου. Την τελευταία φορά που μου έστειλε μήνυμα ήταν στις 15 Νοεμβρίου για να μου ευχηθεί για τα γενέθλιά μου. Είμαστε φίλοι, απλώς γράφουμε ο ένας στον άλλον και έχουμε τηλεφωνηθεί μερικές φορές. Είναι απλώς φίλος. Πάω στους αγώνες του μερικές φορές. Η τελευταία φορά ήταν στο Σότσι. Είμαστε φίλοι εδώ και τρία χρόνια. Όταν τον συνάντησα, με δυσκολία μπορούσα να μιλήσω αγγλικά, μόνο καταλάβαινα ό,τι μου έλεγε” εξομολογήθηκε για τον φίλο της Χάμιλτον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ