Στα χνάρια του θρυλικού παππού του ο εγγονός του Τζακ Νίκολσον – ΦΩΤΟ

Ως μοντέλο στο εξώφυλλο του πρόσφατου άλμπουμ της Λάνα ντελ Ρέι ποζάρει ο εγγονός του θρυλικού σταρ του Χόλιγουντ Τζακ Νίκολσον.

Ο Ντιουκ Νίκολσον εκτελεί χρέη μοντέλου στο εξώφυλλο του άλμπουμ αν και το 2019 ήταν μία σπουδαία χρονιά για τον νεαρό ηθοποιό. Είχε ένα μικρό ρόλο στην ταινία του Τζόρνταν Πιλ “Us” και αναμένεται να κάνει αίσθηση με την ερμηνεία του στη δραματική επική ταινία του Νίκολας Τζαρέκι “Dreamland”, όπου υποδύεται έναν διακινητή φεντανύλης.

Όσο για το εξώφυλλο της Λάνα ντελ Ρέι, η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια τον προσέλαβε καθώς η περσόνα της περιστρέφεται γύρω από μια γοητεία για την εικονογραφία της Καλιφόρνια τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 και η τραγουδίστρια τον περιέγραψε ως “οικογένεια”.

Ο 20χρονος ηθοποιός έδωσε την πρώτη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, όπου μιλώντας για τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια είπε ότι είναι φίλη του και του τηλεφώνησε για να του προτείνει να είναι στο εξώφυλλο. “Δεν ξέρω γιατί μου το ζήτησε. Απλώς το δέχτηκα. Προσπαθώ να μην αναλύω τα πράγματα τόσο πολύ” επεσήμανε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, The Hollywood Reporter

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ