Η “Amy” βγαίνει στο σανίδι

Η “Amy” βγαίνει στο σανίδι

Τι και αν η Amy Winehouse “έφυγε” νωρίς; Φαίνεται ότι κανένας δεν μπορεί να την ξεχάσει. Μια ζωή γεμάτη σκάνδαλα, ναρκωτικά και έρωτες, που τελειώνει άδοξα, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Γι΄αυτό και η σύντομη ζωή της γίνεται παράσταση, με τίτλο το όνομά της.

Η παράσταση θα ανέβει σε θέατρο της Κοπεγχάγης στις αρχές του 2013. Η θεατρική ομάδα που έχει την επιμέλεια της παράστασης, έχει πάρει αποσπάσματα από συνεντεύξεις της, από εμφανίσεις της, από ρεπορτάζ.

Η παράσταση θα επικεντρωθεί στη σύντομη αλλά επιτυχημένη καριέρα της, στους επεισοδιακούς της έρωτες και στον εθισμό της στα ναρκωτικά και στο ποτό, που την οδήγησαν στο θάνατο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο θεατρικό σανίδι θα μεταφερθεί η πολυτάραχη ζωή της Amy Winehouse. Η παράσταση “Amy” θα ανέβει τον Ιανουάριο του 2013 στη Δανία.

Το έργο θα περιγράφει την καριέρα της αδικοχαμένης τραγουδίστριας καθώς και τη σχέση της με τους άνδρες, τα ναρκωτικά και το ποτό. Τη συγγραφή του ανέλαβε η θεατρική ομάδα “Det roede rum”, η οποία χρησιμοποίησε για το σενάριο αποσπάσματα από συναυλίες, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ που αφορούσαν την Amy.

Η παράσταση θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στις 20 Ιανουαρίου του 2013 στην Κοπεγχάγη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ