Η Άμπερ Χερντ έγινε μητέρα – Όσα γνωρίζουμε για τη γέννηση της κόρης της

Η Άμπερ Χερντ έγινε μαμά. Η 35χρονη ηθοποιός απέκτησε ένα κοριτσάκι, λίγους μήνες μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ. Πηγή αποκάλυψε στην Page Six ότι η Χερντ “είναι ερωτευμένη με την κόρη της”.

Επέλεξε το όνομα Oonagh Paige για το μωρό. Paige ήταν το όνομα της μητέρας της ηθοποιού, η οποία πέθανε τον περασμένο Μάιο.

Η Oonagh γεννήθηκε στις 8 Απριλίου μέσω παρένθετης μητέρας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα η 35χρονη ενημερώθηκε από τους γιατρούς της ότι δεν μπορούσε να κυοφορήσει η ίδια το μωρό της και έτσι επέλεξε άλλη οδο. “

“Το μωρό είναι πανέμορφο και η Άμπερ είναι μαγεμένη. Πάντα ήξερε ότι ήθελε να γίνει μητέρα και αυτή είναι η πραγματοποίηση της μεγαλύτερης επιθυμίας της. Είναι ευγνώμων στην υπέροχη γυναίκα, η οποία την βοήθησε να φέρει την Oonagh στη ζωή”.

“Το πιο σημαντικό πράγμα για την Άμπερ είναι ότι μπορεί να μιλήσει ανοιχτά πλέον για τη γέννηση του μωρού. Πολλές γυναίκες νιώθουν ότι δεν μπορούν να μιλήσουν για τα προβλήματα γονιμότητας και ανησυχούν ότι θα τις ντροπιάσουν. Η Άμπερ θέλει να νιώθουν ότι τις υποστηρίζει και να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποκτήσεις ένα μωρό, ακόμη κι όταν έχεις προβλήματα γονιμότητας”.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τα νέα την Πέμπτη με μια ανάρτηση στο instagram. “Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους” έγραψε.

“Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα είναι φυσιολογικό για όλους να μην χρειάζεσαι μια βέρα για να αποκτήσεις και μια κούνια. Μέρος μου θέλει να τονίσει ότι η προσωπική μου ζωή δεν είναι δουλειά κανενός. Αλλά καταλαβαίνω ότι η φύση της δουλειάς μου απαιτεί να έχω τον έλεγχο. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ