Δείτε τη 18χρονη πανέμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου – ΦΩΤΟ

Στα καλλιτεχνικά μονοπάτια που πάτησαν και μεγαλούργησαν οι γονείς της θέλει να περπατήσει αναζητώντας την τύχη της η Μαρία Βοσκοπούλου.

Η 18χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου αθόρυβα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς έπαρση, αναζητεί το δικό της μέλλον στον καλλιτεχνικό χώρο, χωρίς όμως ακόμα να τολμάει να κάνει το πρώτο βήμα.

Η ίδια, για όσους τη γνωρίζουν καλά, θέλει να πατάει γερά στα πόδια της και να είναι κατάλληλα καταρτισμένη για να κάνει τα πρώτα σταθερά βήματά της όπως τα έχει ονειρευτεί.

Προς το παρόν, παίρνει γερά μαθήματα από τον πατέρα της αλλά και τη μητέρα της οι οποίοι στέκονται στο πλευρό της ό,τι και αν χρειαστεί.

Και στο μεταξύ, η ίδια βρίσκεται επίσης στο πλευρό τους στις μεγάλες καλλιτεχνικές τους στιγμές. Όπως προσφάτως στον πατέρα της τον οποίο αποθέωσε στη συναυλία που έδωσε στο Θέατρο Άλσος το περασμένο Σάββατο.

Η νεαρή κούκλα κόρη του ζευγαριού που παντρεύτηκε το 1996 και από τότε απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές, δεν θα μπορούσε να λείπε από τη στιγμή αυτή του Τόλη Βοσκόπουλου ο οποίος για ακόμη μία φορά αποθεώθηκε από το κοινό του.

Βέβαια, το χαμόγελό του έγινε ακόμα πιο λαμπερό όταν εκείνη ανέβηκε στη σκηνή και βρέθηκε κοντά του για να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Και ο Τόλης, τρισευτυχισμένος της αφιέρωσε το πιο τρυφερό του τραγούδι μέσα από τόσες και τόσες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει.

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ