Hawk: Οι γυναίκες κάνουν πλαστικές απλά για να μοιάσουν στο πρότυπο της βι…ας

Καλεσμένοι στο podcast του Fipster, ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Zoe Pre και ο Hawk. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, οι τρεις καλεσμένοι εξέφρασαν τις απόψεις τους, σχετικά με τον λόγο που οι γυναίκες κάνουν αισθητικές επεμβάσεις.

Ο Hawk, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ράπερ με δεκάδες επιτυχίες, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: «Οι γυναίκες κάνουν πλαστικές απλά για να μοιάσουν στο πρότυπο της βι…ας. Το πρότυπο το οποίο προβάλλεται αυτή την στιγμή από τα social media είναι αυτό.

Κάτι καθαρά σεξουαλικοποιημένο. Άμα δεις στο Instagram, αυτές που έχουν τους περισσότερους ακολούθους είναι τύπισσες που θα δεις στις φωτογραφίες τους να είναι Ντουμπάι, Ίμπιζα, Μύκονο. Δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε.

Δεν μιλάω γι’ αυτή που κάνει την επέμβαση, μιλάω για τα πρότυπα. Είναι οκ να κάνεις το οτιδήποτε, απλά πρέπει να ξέρεις γιατί το κάνεις. Δεν είναι ότι το κάνεις επειδή αγαπάς τον εαυτό σου. Το κάνεις επειδή δεν αγαπάς τον εαυτό σου, επειδή νιώθεις ανασφάλεια με κάποια πράγματα και επειδή θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το πράγμα χειριστικά για κάποιο αποτέλεσμα».

«Δεν μίλησε τόσο άσχημα, υπάρχει πλαστικόμετρο»

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια είπε: «Δεν μίλησε τόσο άσχημα. Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη και μιλάμε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα των social media, κυρίως του εξωτερικού, που βλέπεις κάποιες γυναίκες που είναι… Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν έχει άδικο.

Έχω κάνει πλαστικές και όταν ήμουν 17 χρονών και αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου, δεν είχα κάποιο πρότυπο, ούτε υπήρχε Instagram για να δω κάποια και να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη και ήταν και ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω».

«Όπως και στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος, ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα κάτι στο Instagram. Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν πλαστικές πάρα πολλά χρόνια γιατί κάτι δεν τους αρέσει. Συμφωνώ μαζί του ότι βλέπουμε στα social ότι υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν…

Υπάρχει πλαστικόμετρο. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει και να έχουν ξεφύγει χείλη. Μπορεί να δεις εμένα και να θεωρήσεις ότι το έχω παρακάνει», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ