H Δέσποινα Καμπούρη αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Δέσποινα Καμπούρη έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση και συμμετέχει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Μετά από οκτώ χρόνια αποχής από την τηλεόραση, νιώθω σαν να πηγαίνω στην πρώτη δημοτικού. To απολαμβάνω» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη»

Και συνέχισε: «οι κόρες μου χάρηκαν πολύ για την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Ο σύζυγός μου έχει ενδοιασμούς για την επιστροφή μου. Στο παρελθόν μετέφερα την ένταση της δουλειάς στο σπίτι».

«Υπήρξαν εποχές που πίστευα ότι δεν κάνω για την τηλεόραση. Βίωσα άσχημες συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Μετά το κίνημα #metoo υπάρχει τεράστια αλλαγή στο χώρο» συμπλήρωσε.

Δέσποινα Καμπούρη: Οι απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της

Η Δέσποινα Καμπούρη αποκάλυψε ότι πριν από χρόνια έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της λόγω ενός ρεπορτάζ που είχε κάνει.

“Κάποτε απειλήθηκε η ζωή μου λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ. Εγώ ήμουν 20 χρονών τότε, οδηγούσα ένα κίτρινο Smart. Με βρήκε ένας επιχειρηματίας και μου είπε “την επόμενη φορά που θα σηκωθείς για να πας στη δουλειά σου, να ελέγξεις τα φρένα του Smart σου”” είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Δέσποινα Καμπούρη: Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά μπόρεσα και την ξεπέρασα με θεραπεία, συζήτηση και υπομονή. Οι πρώτες δυσκολίες σε ένα ζευγάρι έρχονται όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή τους. Εκεί αν υπάρχει πραγματική αγάπη όλα μπορούν να ξεπεραστούν», τόνισε η Δέσποινα Καμπούρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ