H Conchita έχει παντρευτεί άνδρα με μούσι

H Conchita έχει παντρευτεί άνδρα με μούσι

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της Conchita Wurst στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ολόκληρος ο πλανήτης ασχολείται με τις πιπεράτες λεπτομέρειες της ζωής της. Την ίδια στιγμή που το βίντεο του προ εξαετίας γάμου της με τον καλλιτέχνη του μπουρλέσκ Ζακ Πατριάκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η ίδια αποκαλύπτει ότι τον πραγματικό έρωτά της ζωής της τον κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή Βίντεο-Χρήστης YouTube: Conchita Wurst

 

Και επειδή σίγουρα όλο αυτό ακούγεται μπερδεμένο, για να καταλάβει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει στην ερωτική ζωή της φετινής νικήτριας της Eurovision, θα πρέπει να κατανοήσει ότι υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στον τραβεστί καλλιτέχνη Τομ Νόιβιρτ και την καλλιτεχνική περσόνα Conchita Wurst.

Τα δύο αυτα πρόσωπα συνυπάρχουν στο ίδιο σώμα, όμως κάνουν δύο εντελώς διαφορετικές ζωές. Όπως εξηγούν στο βιογραφικό σημείωμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα Conchitawurst.com, o Νόιβιρτ και η Wurst σέβονται και εκτιμούν ο ένας τον άλλο με όλη τους την καρδιά. Είναι, όμως, δύο ανεξάρτητες προσωπικότητες με διαφορετική ερωτική ζωή.

Ο Τομ Νόιβιρτ είναι δεσμευμένος από τον Νοέμβριο του 2013, ωστόσο το όνομα, αλλά και το πρόσωπο του συντρόφου του παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά, αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει πουθενά φωτογραφίες τους.

Η Conchita Wurst από την πλευρά της έχει κάνει το επόμενο βήμα στην ερωτική της ζωή, αφού είναι εδώ και έξι χρόνια παντρεμένη με το μοντέλο και χορευτή του ανδρικού μπουρλέσκ Ζακ Πατριάκ.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ