Γρηγόρης Βαλτινός: Η αποκάλυψη για την Μελίνα Μερκούρη – «Με έβαζε και έκλεβα τσιγάρα από τον Ντασέν»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε και για την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Βαλτινός είπε για την Μελίνα Μερκούρη: «Η Μελίνα ήταν σταρ. Αν έμπαινε τώρα εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταματούσαν τα πάντα. Δεν ξέρω εάν αυτό είχε να κάνει με το εκτόπισμα της, με την επιβολή της, με το ότι έμπαινε μέσα και κυριαρχούσε και ήθελε να στρέψει όλα τα φώτα και τα βλέμματα επάνω της.

Το θέμα δεν είναι μόνο να το θέλεις, είναι και να μπορείς να το καταφέρεις. Και να μπορείς να το καταφέρεις όχι εξωτερικά, όχι επίπλαστα. Αλλά να το καταφέρεις φυσικά, με το ένστικτό σου. Να κάνεις πράγματα δηλαδή, τα οποία από μόνα τους είναι ισχυρά».

«Με έβαζε και έκλεβα τσιγάρα από τον Ντασέν»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αυτό ήταν η Μελίνα λοιπόν. Είχε πολύ χιούμορ. Καταλάβαινες αμέσως τον χαρακτήρα της και αυτό σε βοηθούσε να καταλάβεις και το χιούμορ της. Με έβαζε και έκλεβα τσιγάρα από τον Ντασέν, γιατί δεν την άφηνε να καπνίσει. Μου έλεγε: “Πήγαινε και πάρε τσιγάρα από τον Τζούλι, γιατί έρχεται και μου μετράει τα τσιγάρα στο δικό μου το πακέτο”. Το έκανα, αλλά είχα τρομερές τύψεις. Ο Τζούλι δεν καταλάβαινε ότι λείπουν τσιγάρα, γιατί κάπνιζε και αυτός πολύ και μετά την παρακαλούσα: “Μην με βάζεις να κάνω αυτό το πράγμα, κάποια στιγμή θα με πιάσουν και θα γίνει φασαρία”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ