Γωγώ Ατζολετάκη: Πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σάλος έχει προκληθεί με τη Γωγώ Ατζολετάκη και όσα δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή “Love it”.

“Εγώ δεν είχα βιώσει ποτέ παρενόχληση στο θέατρο γιατί είχα την τύχη να βγω ως πρωταγωνίστρια. Με ήθελαν και με ζητούσαν” υποστήριξε.

“Για να είμαι ειλικρινής, για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχα ακούσει τίποτα, μόνο κάποιες ‘ελαφρές’ φήμες που κυκλοφορούσαν στο θέατρο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πάντα σαν παιδί, είχε χιούμορ, γελούσε πάρα πολύ”, σημείωσε η Γωγώ Ατζολετάκη.

«Μέσα μου, ίσως και από διαίσθηση, πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά την αλήθεια την ξέρει εκείνος και τα θύματα που έκαναν τις καταγγελίες. Θεωρώ ότι δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους τα κορίτσια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» πρόσθεσε.

Τέλος η ηθοποιός ανέφερε πως έχει να δεχθεί πρόταση για τηλεόραση από το 1996. “Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά ήταν το 1996, από τότε δεν είχα καμία πρόταση”, είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ