Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά την περιπέτεια υγείας της επιστρέφει στο θέατρο. Πέρασαν σχεδόν δύο δεκαετίες από την τελευταία της συμμετοχή σε θεατρική παράσταση.

Η αγαπημένη ηθοποιός της “χρυσής” εποχής του ελληνικού κινηματογράφου θα πάρει μέρος στην παράσταση “Η Αυλή των Θαυμάτων”.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με την Espresso, είπε το μεγάλο “ναι” και θα τη δούμε στο εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Αν και ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, η Μαίρη Χρονοπούλου αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε. Στο εν λόγω project θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την Γλυκερία, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο.

Η περιπέτεια υγείας για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Υπενθυμίζουμε, ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Τρίτη 17 Αυγούστου, όπως έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εισήχθη στο “Σωτηρία”, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος και φίλος της, Γιάννης Αρμουτίδης.

Μαίρη Χρονοπούλου

Σημειώνεται πως τον Δεκαπενταύγουστο η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αποκαλύψει πως εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους.

Μαίρη Χρονοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ