Μοσχάτο: Τι υποστηρίζει ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας

“Σε καμία περίπτωση το συμβάν για το οποίο κατηγορούμαι δεν έχει ούτε ένα εκατομμυριοστό της αλήθειας”, υποστηρίζει ο 45χρονος καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της 11χρονης μαθήτριας στο Μοσχάτο.

Μοσχάτο: Αρνείται την κατηγορία ο 45χρονος καθηγητής

Ο καθηγητής μίλησε στο “Tlive” στον ALPHA και υποστήριξε ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα ο ίδιος βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου, γιατί ήταν υπεύθυνος φύλαξης. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όποιος καθηγητής έχει εφημερία και δεν παρίσταται στον χώρο του προαυλίου, όπου βρίσκονται οι μαθητές, έχει πολύ σοβαρές κυρώσεις στην περίπτωση που συμβεί κάτι απρόσμενο. Όπως καταγγέλθηκε, το κορίτσι φώναξε την ώρα του περιστατικού, όμως ο εκπαιδευτικός αρνείται ότι την άκουσε να φωνάζει και υποστηρίζει ότι “τα παιδιά έφυγαν όλα μαζί”.

Ο εκπαιδευτικός κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς με βάση την καταγγελία του κοριτσιού, ο ίδιος την πλησίασε από πίσω και της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο για να της κάνει μασάζ.

Η μαθήτρια τρομοκρατημένη, απευθύνθηκε στον διευθυντή του σχολείου και του περιέγραψε τα όσα είχαν συμβεί. Οι γονείς της μαθήτριας ενημερώθηκαν για το περιστατικό από την ίδια.

Σημειώνεται ότι για τον ίδιο καθηγητή, έχουν γίνει παράπονα κι από άλλες μαθήτριες, σε προγενέστερο χρόνο. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 2 Νοεμβρίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ