Βάνα Μπάρμπα: Η νέα αναφορά στον Φιλιππίδη και η αποκάλυψη για την παρενόχληση που δέχτηκε

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το κίνημα #metoo και σχολίασε την κριτική που δέχθηκε για τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
“Θα αναπαράγω αυτό που είπε πρόσφατα ο κ. Μπέζος. Είπε ότι όταν ένας άνθρωπος είναι στα κάτω του, καλό είναι να μην σχολιάζουμε τίποτα, σιωπή. Με κέρδισε γιατί είχε απόλυτο δίκιο. Όταν ένας άνθρωπος περνά τον δικό του Γολγοθά, ποιοι είμαστε εμείς που θα τον κρίνουμε; Και γιατί να το κάνουμε τώρα;” είπε αρχικά η ηθοποιός.
“Ας περιμένουμε τη δικαιοσύνη και όταν βγει το πόρισμα, έχουμε κάθε δικαίωμα όλοι μας να μιλήσουμε. Εγώ πάντα έχω την άποψή μου  και δεν αλλάζει” πρόσθεσε.
” Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήξερα ότι υπήρχαν στον χώρο μας. Και πιο παλιά πάντα υπήρχαν οι άντρες που μας έβλεπαν ερωτικά και πάντα υπάρχει αυτό της εξουσίας και του θύματος με τον θύτη. Καμιά φορά αλλάζει και δεν ξέρεις ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Είναι περίεργο” ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

«Βεβαίως και έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά επειδή ήμουν παιδί της επαρχίας, ήμουν ένα παιδί λίγο πρωτόγονο. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το χτυπήσω εκείνη την ώρα. Μάλιστα ένας μεγάλος παραγωγός, Έλληνας, τεράστιος για τα χρόνια εκείνα, ήμουν 18 χρονών κοριτσάκι. Έδινα εξετάσεις τότε στη σχολή, την δεκαετία του ’80. Δεν με κοίταζε στα μάτια, πήγε να μου δώσει δουλειά, με κοιτούσε στο μπούστο. Του είπα την επόμενη φορά που θα θέλετε να μου προσφέρετε δουλειά μπορείτε να με κοιτάτε στα μάτια. Και σηκώθηκα και έφυγα” αποκάλυψε.

“Δεν έχω καμία μαγκιά, παιδάκι ήμουν και εγώ” υπογράμμισε.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.