Γιούλικα Σκαφιδά: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

Μητέρα έγινε πριν από λίγα 24ωρα η Γιούλικα Σκαφιδά, καθώς η ηθοποιός έφερε στην ζωή τον γιο της, το πρωί της Παρασκευής (24/11). Σήμερα (27/11), έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, μετά την γέννηση του παιδιού της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανέβασε μία φωτογραφία της μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία ποζάρει με τα δώρα που της έφεραν για την γέννηση του μωρού, τα οποία και κινούνται σε μπλε τόνους.

«Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Τόσες όμορφες ευχές! Τόση αγάπη!», έγραψε η ηθοποιός.

Την είδηση της γέννησης του μωρού της Γιούλικας Σκαφιδά αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομπή της την Παρασκευή. Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Το πρωί που ήμουν στο καμαρίνι έλαβα μία φωτογραφία από ένα πανέμορφο μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του. Η Γιούλικα, το κορίτσι μας, η φίλη μας, η αγάπη μας, αυτό το υπερταλαντούχο κορίτσι έγινε μαμά σήμερα το πρωί. Είναι όλα καλά, το μωράκι και η Γιούλικα. Είναι στο μαιευτήριο. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά νομίζω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο, θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα. Νομίζω αυτήν τη στιγμή αγκαλιάζει το μωράκι και θηλάζει. Να τη στείλουμε την αγάπη μας και θα είμαι εκεί το μεσημέρι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ