Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix αυτήν την εβδομάδα – Από τον Spider-Man στην… Τζένιφερ Λόπεζ

Τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και στο Netflix θα προστεθούν εξαιρετικές ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα. Ατελείωτη δράση, έρωτας, μυστήριο και… Χριστούγεννα είναι τα κυριότερα στοιχεία των σειρών και των ταινιών που θα γίνουν διαθέσιμες τις επόμενες ημέρες στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Από το blockbuster της Marvel, «Spider-Man: No Way Home» μέχρι την ρομαντική ταινία, «Marry Me» στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix:

  • Spider-Man: No Way Home
  • LEGO Ninjago: Η Άνοδος των Δράκων
  • Tale of the Nine Tailed
  • Tα Κακά Παιδιά: Τα Χειρότερα Χριστούγεννα
  • Obliterated
  • Οικογενειακή Ανταλλαγή
  • Marry Me
  • V for Vengeance
  • Καλώς Ήρθατε στο Σάμνταλ-ρι
  • Το Χρονικό

Spider-Man: No Way Home – 1 Δεκεμβρίου

Η πραγματική ταυτότητα του Spider-Man αποκαλύπτεται, με αποτέλεσμα η ζωή του Πίτερ Πάρκερ και των φίλων του να μετατραπεί σε ζωντανή κόλαση. Έτσι, αυτός καταφεύγει στη βοήθεια του Doctor Strange, ο οποίος επιχειρεί να ρίξει ένα ξόρκι λησμονιάς στον πλανήτη, με καταστροφικά όμως αποτελέσματα.

LEGO Ninjago: Η Άνοδος των Δράκων – 1 Δεκεμβρίου

Πολλά θρυλικά βασίλεια έγιναν ξαφνικά ένα, αλλά η ένωσή τους είναι αβέβαιη. Ένας Δάσκαλος Νίντζα Σπιντζίτσου πρέπει να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά ηρώων και να βοηθήσει να βρεθούν οι δράκοι των στοιχείων οι οποίοι μπορούν να σώσουν τον πλανήτη προτού οι δυνάμεις του κακού χρησιμοποιήσουν την ίδια ενέργεια δράκων για να καταστρέψουν τον νέο κόσμο.

Tale of the Nine Tailed – 3 Δεκεμβρίου

Μια τηλεοπτική παραγωγός ανακαλύπτει έναν μυστικό υπερφυσικό κόσμο καθώς μπλέκεται με μια πρώην θεότητα που έχει περάσει αιώνες αναζητώντας τη χαμένη του ερωμένη.

Tα Κακά Παιδιά: Τα Χειρότερα Χριστούγεννα – 30 Νοεμβρίου

Σε αυτήν τη νέα περιπέτεια που διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα της ταινίας, δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπούν τα Κακά Παιδιά περισσότερο από το πρωινό των Χριστουγέννων. Ενώ όλοι είναι σπίτι και ανοίγουν δώρα στα σπίτια, είναι η τέλεια στιγμή για να εκτελέσουν τις ληστείες τους σε όλη την πόλη. Αλλά όταν απροσδόκητα ακυρώνονται τα Χριστούγεννα, τα Κακά Παιδιά πρέπει να κάνουν το αδιανόητο: να ζωντανέψουν ξανά το εορταστικό πνεύμα της πόλης προσφέροντας.

Obliterated – 30 Νοεμβρίου

Το “Obliterated” είναι μια καταιγιστική κωμωδία δράσης για μια ελίτ ομάδα ειδικών δυνάμεων που αντικρούει μια θανατηφόρα απειλή στο Λας Βέγκας. Μετά το εορταστικό πάρτι, γεμάτο με ποτά, ναρκωτικά και σεξ, η ομάδα ανακαλύπτει ότι η βόμβα που απενεργοποίησε ήταν ψεύτικη. Η φτιαγμένη πλέον ομάδα πρέπει να αψηφήσει τα προβλήματά της, να ξεπεράσει τις προσωπικές διαφωνίες, να βρει την αληθινή βόμβα και να σώσει τον κόσμο.

Οικογενειακή Ανταλλαγή – 30 Νοεμβρίου

Η Τζες και ο Μπιλ Γουόκερ κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ενωμένη την οικογένειά τους, καθώς τα παιδιά τους μεγαλώνουν, ανεξαρτητοποιούνται και απομακρύνονται. Μετά από μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που ασχολείται με την αστρολογία, όλα τα μέλη της οικογένειας ξυπνούν έχοντας ανταλλάξει σώματα το πρωί της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής του καθενός. Θα ενώσουν οι Γουόκερ τις δυνάμεις τους για να κερδίσουν μια προαγωγή, να διαπρέψουν σε μια συνέντευξη για το κολέγιο, να κλείσουν μια δισκογραφική συμφωνία και να τα πάνε καλά σε ένα δοκιμαστικό για ποδοσφαιρική ομάδα; Η Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Εντ Χελμς, η Έμα Μάιερς και ο Μπρέιντι Νουν πρωταγωνιστούν σε αυτήν την οικογενειακή κωμωδία σε σκηνοθεσία του McG, που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο “Bedtime For Mommy” της Έιμι Κράουζ Ρόζενταλ.

Marry Me – 1 Δεκεμβρίου

Όταν ο γάμος επί σκηνής μιας ποπ σταρ με τον διάσημο αρραβωνιαστικό της καταρρέει, εκείνη επιλέγει παρορμητικά έναν καθηγητή μαθηματικών από το κοινό για να παντρευτεί.

V for Vengeance – 1 Δεκεμβρίου

Δύο αποξενωμένες αδελφές βαμπίρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον χαμένο αδελφό τους και να εξοντώσουν την αιμοδιψή φατρία που δολοφόνησε τους γονείς τους.

Καλώς Ήρθατε στο Σάμνταλ-ρι – 2 Δεκεμβρίου

Όταν η καριέρα της δέχεται ένα πλήγμα, μια φωτογράφος επιστρέφει στον τόπο της και ξαναβρίσκει έναν παιδικό φίλο — αναθερμαίνοντας ένα φλερτ που είχε μείνει στη μέση.

Το Χρονικό – 1 Δεκεμβρίου

Τρεις νεαροί συμμαθητές αποκτούν ξαφνικά τηλεκινητικές, υπερφυσικές ικανότητες, οι οποίες θα αρχίσουν γρήγορα να έχουν ανεξέλεγκτες συνέπειες.

πηγή: FOXreport.gr

Netflix: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη σειρά «Μία Σχεδόν Κανονική Οικογένεια»

«Ζαλίζει» το ποσό που πωλήθηκε ένα όπλο του Counter-Strike 2

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ