Γιώργος Τσαλίκης: Με χτύπησαν πισώπλατα και με πλήγωσαν

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε σήμερα (29/12) ο Γιώργος Τσαλίκης. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχθεί κατά την διάρκεια της καριέρας του.

«Αντιμετώπισα περισσότερες δυσκολίες στην τηλεόραση που δεν είναι ο τομέας μου. Την πίστα την ορίζω πια, είναι η προέκταση του καναπέ μου. Την τηλεόραση δεν την θεωρούσα ποτέ σπίτι μου, γιατί δεν έχω τριφτεί τόσο πολύ. Άρα εκεί που δεν ορίζω την κατάσταση τόσο πολύ, δεν μπορώ να ανατρέψω και τόσο εύκολα την τοξικότητα.

Γιατί, δεν είχα και μια πορεία στην τηλεόραση, όπου πλέον θα μπορούσα να κάνω και κάποιες επιλογές, έβρισκα μία κατάσταση, την αντιμετώπιζα. Ενώ, μετά από 25 χρόνια στο τραγούδι, έχω τους συνεργάτες μου σταθερούς, πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε μία παρέα με ευδιάκριτους ρόλους που υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Καλό είναι να μην περνάμε τα όρια του άλλου και να τον κάνουμε να νιώσει άβολα», εξήγησε.

Υπεύθυνοι για τη ζωή μας είμαστε μόνο εμείς

Ακόμα είπε ότι: «Και με χτύπησαν πισώπλατα και με πλήγωσαν αλλά ποτέ δεν είπα θα τα παρατήσω. Και αυτό είναι και το μήνυμα που περνάω στους γιους μου. Δεν τα παρατάμε ποτέ! Έχουμε επιμονή, υπομονή, πίστη και στόχο. Στον στόχο μας, που είναι ένας, μπορεί κάποιος άθελά του ή ηθελημένα να σε αποσπάσει. Όταν έχεις ένα ξεκάθαρο στόχο δεν βλέπεις τίποτα άλλο. Όλα μπορούμε να τα προσπεράσουμε σε αυτή τη ζωή, να μην ξεφεύγουμε από τον άξονά μας. Να μην χάνουμε την πίστη μας και να έχουμε στο μυαλό μας ότι τη ζωή μας την ορίζουμε εμείς και υπεύθυνοι για τη ζωή μας είμαστε μόνο εμείς».

«Είναι πάρα πολύ εύκολο να ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους, στις συνθήκες, στις συγκυρίες. Την μοναδική ευθύνη την έχεις εσύ για εσένα. Δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν άλλον παρά μόνο εσένα τον ίδιο. Είμαστε καθαροί, δεν πειράζουμε κανέναν, δεν θέλουμε να είμαστε αρεστοί σε όλους, όταν δεν μας αγαπάνε το αποδεχόμαστε και δίνουμε και αγάπη πολύ. Όλοι είναι έτοιμοι να δεχθούν αγάπη. Όταν δίνεις αγάπη, αφοπλίζεις το «όπλο» της μιζέριας, του προσωπικού θέματος που έχει και του το κάνεις πιο δύσκολο να σου επιτεθεί», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ