Γιώργος Τσαλίκης – Γρηγόρης Γκουντάρας σε νέα διαφωνία για τα Τέμπη: «Ήταν αναίσθητοι οι Έλληνες;»

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης το πρωί της Τρίτης 7/3, με αφορμή την συζήτηση για την λειτουργία κάποιων νυχτερινών κέντρων το Σαββατοκύριακο μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Τέμπη: To Fever άνοιξε χωρίς τον Γιάννη Πλούταρχο – Η Πάολα δώρισε την αμοιβή της στα νοσοκομεία της Λάρισας

«Αρχικά, θα ήθελα να συλλυπηθώ δημόσια, διότι είναι μία ανείπωτη τραγωδία. Οι καλλιτέχνες έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να δουλεύουμε και να βγαίνουμε στη σκηνή. Εγώ έχασα τον αδελφό της Δώρας, στις 17:00 έγινε η κηδεία και στις 23:30 ήμουν στο Ρομέο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Θέλω να πω κάτι που ανέφερε πριν ο Γρηγόρης (Γκουντάρας) και θα διαφωνήσω για άλλη μία φορά μαζί του και θα πω το εξής: Πιστεύετε εσείς ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν κατακλύσει τα θέατρα και τα νυχτερινά μαγαζιά το Σάββατο ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες; Ήταν οι κακοί; Οι άνθρωποι που δεν τους νοιάζει;» πρόσθεσε ο τραγουδιστής με τον συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου να του απαντά ενοχλημένος: «Για ακόμη μια φορά παρανόησες αυτά που είπα και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ