Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλάκη: Είναι πολύ περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για εκείνη

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη (4/10) ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός και η Δανάη Μιχαλάκη θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά σε λίγο καιρό. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του, αναφέρθηκε και στην σύζυγό του και επίσης ηθοποιό.

«Η Δανάη έτσι με γνώρισε, έτσι με αγάπησε. Αυτό το πολύ ωραίο που συνέβη στη σχέση μας, είναι ότι κανένας δε προσπάθησε να αλλάξει τον άλλον ή να τον επηρεάσει σε ότι έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και δραστηριότητές του. Ίσα ίσα είναι πολύ περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για εκείνη» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφερόμενος στην Δανάη Μιχαλάκη.

«Το κομμάτι της δημοσιότητας καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κάτι φοβερά σημαντικό. Είμαι εντελώς αυτός που ήμουν και πριν. Πραγματικά και οι φίλοι μου που με ξέρουν δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το ίδιο και η Δανάη. Όταν μας χαιρετάνε στον δρόμο είναι πολύ ευχάριστο. Συνήθως γίνεται με έναν πολύ ωραίο τρόπο, δεν έχει κάτι φορτικό ας το πούμε έτσι, ούτε κάτι περίεργο.

Είναι πολύ ανθρώπινο, πολύ ωραίο, είναι πολύ ωραίο να σου λένε ωραία πράγματα για τη δουλειά σου, είναι ωραίο να εισπράττεις αγάπη από τον κόσμο… Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο επιτρέπεις στην ψυχή σου και στη λογική σου να πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι τρομερά σημαντικό. Εγώ δε πιστεύω ότι η διασημότητα είναι κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που και να φύγει δε θα με ρίξει στην κατάθλιψη. Η ευτυχία μου βρίσκεται σε άλλα πράγματα. Νιώθω χαρά αλλά δεν εξαρτώμαι από αυτό» εξήγησε για το θέμα της δημοσιότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ