Γιώργος Κιμούλης: Συνθήματα και πανό έξω από το θέατρο

Ο Γιώργος Κιμούλης έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια επέστρεψε στο θέατρο με το έργο «Η Συνάντηση».

Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη συνέντευξή του μετά τις καταγγελίες – «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η αίθουσα του θεάτρου στη Θεσσαλονίκη γέμισε, ωστόσο έξω από αυτό επικράτησε αναστάτωση. Πολίτες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να αποδοκιμάσουν τον ηθοποιό, ο οποίος καταγγέλθηκε από τη Ζέτα Δούκα για κακοποιητική συμπεριφορά.

Με πανό και συνθήματα για το ελληνικό #Μetoo, περίπου 20 άτομα εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

Μάλιστα, πέταξαν και χαρτιά τα οποία έγραφαν: «Το εισιτήριο είναι συνενοχή, καμία στήριξη στον κακοποιητή».

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη

«Επειδή έρχομαι στη Θεσσαλονίκη πολλά χρόνια, ίσως είναι η πρώτη φορά που έχω δει τέτοια ζεστή αντιμετώπιση από το κοινό κι αυτό είναι φυσικό να με χαροποιεί. Με τα χρόνια, χάνεις πολλά πράγματα. Κάτι από αυτά είναι και το άγχος» είπε αρχικά ο Γιώργος Κιμούλης στο “Πρωινό”.

«Δυστυχώς δεν το λέω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, γιατί η αγωνία και το τρακ είναι δημιουργικά. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στη διαφορετικότητα γιατί είναι αυτό που μας γοητεύει στον άλλο: ότι είναι διαφορετικός. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι θέλουν τους απέναντί τους να τους κάνουν ίδιους, ξεχνώντας ότι έτσι μπορεί να χαθεί η γοητεία» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ