Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη συνέντευξή του μετά τις καταγγελίες – «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα»

Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε την πρώτη  συνέντευξη του, μετά τις καταγγελίες για το #metoo, με αφορμή την παράσταση που ανεβάζει στη Θεσσαλονίκη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του από το θέατρο επιστρέφει στο σανίδι με μία νέα παράσταση.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, με αφορμή το έργο, όπου πρωταγωνιστεί, παραχώρησε συνέντευξη για λογαριασμό της ιστοσελίδας Thessculture. Πρόκειται για την πρώτη του συνέντευξη μετά τις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού εις βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά, υπόθεση που ξεκίνησε μετά τη δημόσια καταγγελία της πρώτης τον Ιανουάριο του 2021.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του, μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Ουσιαστικά το έργο μιλάει για το ότι κανείς δε μπορεί να κρύψει το παρελθόν του και όση προσπάθεια κι αν κάνει κάποιος, το παρελθόν θα εμφανιστεί και μπορεί να εμφανιστεί και με άσχημο πρόσωπο. Από ‘κει και πέρα, ένα άλλο θέμα το οποίο θίγει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι για να αγαπηθούν πιστεύουν ότι οφείλουν να αποκτήσουν μία πολύ σημαντική κοινωνική θέση κι έτσι ορμούν με ό,τι έχουν και δεν έχουν στο να κάνουν μια καριέρα.

Όσο κι αν προσπαθούμε να κρύψουμε το παρελθόν μας και τις πράξεις μας, δεν τα καταφέρνουμε στο τέλος. Αυτά εμφανίζονται και τις περισσότερες φορές με άσχημο τρόπο. Πιστεύουμε, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, ότι όταν θα αποκτήσουμε μία σημαντική κοινωνική θέση, τότε θα μας αγαπήσουν οι άλλοι. Οι άλλοι θα μας αγαπήσουν για κάτι που έχουν δει σε εμάς, το οποίο έχει να κάνει με αυτό που αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε» ανέφερε ο Γιώργος Κιμούλης

Ο ίδιος αρκέστηκε στο να μιλήσει για τη δουλειά του και δεν έκανε καμία αναφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, ούτε και στις δικαστικές διαμάχες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ