Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου – «Έχεις λυσσάξει, τι άλλο θες να μάθεις για την Βάσω;»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Κατά την διάρκεια των δηλώσεων ο γνωστός ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του, όταν του έγιναν ερωτήσεις για την παρουσία του στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη.

«Έχεις λυσσάξει! Κατευθείαν! Σου λέω για τον Βλαδίμηρο πόσο καλός ηθοποιός είναι και με ρωτάς για την εκπομπή της Βάσως. Που με είδες; Είχε έρθει η κάμερα και κάναμε δηλώσεις. Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως; Για πες μου την ποικιλία. Πέρασα καταπληκτικά όταν έδινα συνέντευξη, όπως περνάω και τώρα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Ωραία πέρασα, απαντούσα στις ερωτήσεις που μου έκαναν. Αν ένιωθα αμήχανα δεν θα έκανα δηλώσεις. Για να έκανα σημαίνει ότι ένιωθα μια χαρά. Τι άλλο θες να μάθεις για τη Βάσω; Πες μου. Απάντησα μια χαρά, έπαιξε; Ήταν καλό;».

«Είναι λογικό να είναι κουραστικό αν μια ερώτηση είναι επαναλαμβανόμενη. Αν σε ρωτήσω τι χρώμα είναι το μπουφάν 15 φορές, κάποια στιγμή θα κουραστείς. Αλλά εντάξει, έτσι είναι η ζωή», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ