Γιάννης Τσιμιτσέλης για την κόρη του: Πολλές φορές νομίζω ότι μιλάω σε μεγάλο άνθρωπο

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την κόρη του, Εύα, που πριν από λίγες μέρες έγινε 10 ετών. Όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, μιλώντας για την κόρη του «πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι μιλάω σ’ ένα μεγάλο άνθρωπο».

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Είχε τα δέκατα γενέθλιά της, μεγάλωσε. Είναι στην προεφηβεία, ακόμα δεν το έχω νιώσει καλά, έχω την εντύπωση ότι την επόμενη τριετία θα την ακούσω καλά.

Επειδή είναι και αρκετά ανεπτυγμένο κοριτσάκι και είναι και ψηλή, πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι μιλάω σ’ ένα μεγάλο άνθρωπο. Αλλά, άλλες στιγμές καταλαβαίνεις ότι είναι ένα μικρό παιδάκι ακόμα».

Η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 2013. Για να ευχηθεί στην κόρη του και δημοσίως για τα γενέθλιά της, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram προφίλ του ένα παλιό βίντεο της Εύας, σε νηπιακή ηλικία. Σε αυτό βλέπουμε την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη να λέει στον μπαμπά της, πως τον αγαπά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε: «Ήρθες πριν 10 χρόνια και το Σαγαπω απέκτησε νόημα, για πάντα… Σαγαπω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ