Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την κόρη του – Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Ο ηθοποιός μίλησε για τα νέα του βήματα στην παρουσίαση, αλλά και για την προσωπική του ζωή και την κόρη του Εύα. 

“Η Εύα έχει πάρει και από τους δύο, αλλά νομίζω περισσότερο από τη μαμά της. Είναι πολύ καλό παιδάκι, είναι 8 ετών. Τώρα πια είναι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Υπάρχει επικοινωνία. Την είχα πάει στις φίλες της, που τις ξέρω από τον παιδικό σταθμό από όταν ήταν 3 ετών και βλέπεις την εξέλιξη στα παιδάκια αυτά” περιέγραψε.

“Ήμουν στο σπίτι και έπαιζε στο tablet και ακούω μια φωνή και είδα ότι έχει μια πολύ δυνατή ταυτότητα δική της πια. Επικοινωνεί με την φίλη της, αρχίζει το πράγμα και ανεξαρτητοποιείται και είναι όμορφο αυτό” πρόσθεσε.

“Μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα με το παιδί από όταν ήταν 2 ετών. Μπορείς να την πάρεις και να καθίσεις, δεν χρειάζεται να την κυνηγάς από πίσω” σημείωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ ανέφερε ότι δεν ξέρει αν έχει το μικρόβιο της ηθοποιίας.

 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν την εκπομπή «Fishy» προανήγγειλε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί με νέους κύκλους, το Αιγαίο αλλά και το εξωτερικό προσθέτοντας πως «όταν σκέφτηκα το Fishy είχα στο μυαλό μου και εσένα. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έβαλα το ψάρεμα, έβαλα τα νησιά, έβαλα και το μαγειρικό».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ