Γιάννης Μπέζος: Η δημοτικότητα μου θα πέσει μόλις πω αυτά που πιστεύω πραγματικά

Στην κάμερα του “MEGA Καλημέρα” μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για το νέο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, την πολιτική και την τηλεόραση.

«Ο ηθοποιός είναι ένας στρατηγός, όχι ένας στρατιώτης χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτα αλλιώς παίζει μόνη της η οθόνη. Πρέπει να ζορίσουμε τον εαυτό μας σαν ηθοποιοί, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει μια δουλειά», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Απατώντας στο αν υπάρχουν σταρ στις μέρες μας, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως «αυτά είναι αστεία πράγματα. Σταρ σημαίνει αστέρι, εξαρτάται με ποια ποιότητα φωτίζεις κάτι. Δεν με ενδιαφέρει, είναι έξω από την παιδεία μου, το σταριλίκι είναι παλιομοδίτικο».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα ριάλιτι, τη μυθοπλασία και την τηλεόραση του τονίζοντας ότι «ένας κύκλος είναι όλα. Θα ξαναβγούν πάλι τα ριάλιτι. Ο κόσμος τα χλευάζει μην νομίζετε».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι καλή η τηλεόραση σήμερα. Είναι συντηρητική. Θέλει περισσότερη τόλμη, πρέπει να δούμε νέα πρόσωπα και νέες ιδέες και θέματα στην μυθοπλασία. Δεν είναι τολμηρή η σημερινή τηλεόραση».

Γιάννης Μπέζος

Τι είπε ο Γιάννης Μπέζος για την πολιτική

«Όχι δεν θα πολιτευόμουνα. Μου έχουν κάνει προτάσεις, γιατί θα μειοψηφήσω αμέσως. Η δημοτικότητα μου θα πέσει αμέσως με το που θα πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια, παρά να λέω ψέματα με ένα κόμμα» ανέφερε.

«Δεν διδάσκω την ταπεινότητα, αλλά την αλαζονεία. Όχι να κάνω ότι γουστάρω, αλλά να υπάρχει αυτοπεποίθηση» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για το τι τον ενοχλεί στις συνεντεύξεις. «Δεν υπάρχει ερώτηση από μόνη της να με ενοχλεί. Με ενοχλεί, όταν κάποιος θέλει να αποσπάσει ένα κομμάτι από την οικειότητά μου και την προσωπική μου ζωή, χωρίς να το επιτρέπω εγώ. Επιλέγω εγώ πώς θα μιλήσω και τι προθέσεις θα καταθέσω», εξήγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ