Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγη ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς γέννησε το δεύτερο κοριτσάκι της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ήδη μπει στο μήνα της και περίμενε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα γεννήσει την κορούλα της.

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουνίου, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων, εισήχθη η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή όταν της έσπασαν τα νερά και αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, που βρέθηκε κοντά της για να την συνοδεύσει στο μαιευτήριο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τηλεφώνησε  και στο γυναικολόγο της, Βαγγέλη Δεδούλη για να τον συμβουλευτεί κι έτσι λίγο μετά τις 6 το απόγευμα με καισαρική τομή, γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην πρώτη γέννα της, την 1η Μαΐου του 2013, όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή Νάγια. Το νεογέννητο κοριτσάκι βάρους 2.820 γραμμαρίων, χαίρει άκρας υγείας.

Το νεογέννητο παιδί της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού θα πάρει το όνομα “Μαίρη”, όπως λένε τη μητέρα της παρουσιάστριας.

«Γεννάω τέλη Ιουνίου, 26 Ιουνίου έχω τελική ημερομηνία. Μάλλον όμως θα κάνω καισαρική, επειδή ήταν με καισαρική και η πρώτη μου γέννα, άρα θα γεννήσω δυο βδομάδες νωρίτερα μου είπε ο γιατρός», είχε δηλώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που με το Θέμη Σοφό έχουν αποκτήσει ήδη μια κορούλα τη Νάγια που είναι ενός έτους, και σήμερα με τον ερχομό της δεύτερης κορούλας τους ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους. Να σας ζήσει!

 

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ