Γαβαλάς: «Πηγαίνω στο ίδιο γυμναστήριο με τον Μητσοτάκη» – Η ατάκα για την Βανδή και η απάντηση για την συμμετοχή του στο Emily in Paris

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Δέσποινα Βανδή αλλά και την συμμετοχή του στο «Emily in Paris».

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως μένει κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο και πως τον συναντά μαζί με την σύζυγό του.

Ακόμη, μιλώντας για τις δραστηριότητες και τα project που έχει αναλάβει τον τελευταίο καιρό ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Διδάσκω σε τρεις σχολές, είμαι αγοραστής πηγαίνω Παρίσι, Μιλάνο, έχω και το «Temeno» στο οποίο σχεδιάζω. Πού να τα προλαβαίνω όλα;»

Κι έπειτα πρόσθεσε με χιούμοερ: « Δεν είμαι η Βανδή που τα προλαβαίνει όλα. Έκανε μαγειρικές, και γκόμενο είχε και εκπομπές είχε και δίσκους έβγαζε και όλα τα έκανε τέλεια».

Μιλώντας για την εμφάνιση που θα κάνει στην δημοφιλή σειρά του Netflix «Emily in Paris» ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Πηγαίνουμε στο πάρτι που έγινε και θα τραγουδούσε η Άννα Βίσση στην Σχοινούσα. Έπειτα με κάλεσαν φίλοι από το εξωτερικό που έχουν ένα υπέροχο σκάφος και ζήτησα από την Άννα να έρθει μαζί. Στο σκάφος ήταν και ο  παραγωγός του “Emily in Paris”»
«Μείναμε μαζί με αυτούς τρεις μέρες στην Σχοινούσα με έπιασαν και μου είπαν “Θέλω να δω τον Λάκη”. Ένα βράδυ είμαστε σε ξενοδοχείο για φαγητό, απ’ ότι κατάλαβα αυτοί έκαναν scouting για να δουν πώς είμαι κτλ., όμως ήμασταν και φίλοι», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως στο δείπνο ήρθαν τρία άτομα από το Πουέρτο Ρίκο και τον ρώτησαν ποιος ήταν, ενώ αμέσως μετά του ζήτησαν να χορέψουν μαζί σάμπα.
«Γυρίζουμε το Emily in Paris και θα πάμε τον Φεβρουάριο για γυρίσματα στο Παρίσι κι έτσι κλείσαμε να συνεργαστούμε. Μάλιστα με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή» , ενώ τέλος ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως 2 με 6 του μήνα θα βρεθεί στο Παρίσι αρχικά για τα γυρίσματα της σειράς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ