Ιαπωνία: Δύο αθλητές Σούμο παλεύουν μέσα σε τρένο – ΒΙΝΤΕΟ

Με δέος επιβάτες ενός τρένου παρακολουθούσαν δύο μαχητές του Σούμο να παλεύουν σε ένα βαγόνι. Το εντυπωσιακό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τη Δευτέρα (18/9) στην Ιαπωνία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας πάλης στον κόσμο σε τρένο. Ένα βαγόνι τρένου μετατράπηκε σε ρινγκ πάλης, καθώς Ιάπωνες επαγγελματίες μαχητές σούμο, τα… έδιναν όλα στον διάδρομο και οι επιβάτες παρακολουθούσαν εντυπωσιασμένοι.

Δεκάδες θεατές παρακολούθησαν τους παλαιστές Minoru Suzuki και Sanshiro Takagi να παλεύουν μέσα στο τρένο καθώς ταξίδευαν με ταχύτητα έως και 285 χιλιόμετρα την ώρα. Αρκετοί άλλοι μαχητές έκαναν επίσης εμφανίσεις, αλλά ο 55χρονος Minoru Suzuki κέρδισε τη μάχη έπειτα από περίπου 30 λεπτά.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης, DDT Pro-Wrestling νοίκιασε ολόκληρο το βαγόνι, με τα 75 διαθέσιμα εισιτήρια να εξαντλούνται μέσα σε 30 λεπτά.

Δεν επετράπη στους μαχητές να καταστρέψουν κανένα μέρος του εσωτερικού του τρένου. Μερικοί συμμετέχοντες πήραν το τρένο για να επιστρέψουν πίσω στα σπίτια τους στη συνέχεια, αλλά αυτή τη φορά χωρίς μάχες.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ