Gameboy Melody: Πέθανε ο τράπερ – Το «αντίο» του Snik – Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Θλίψη στην τραπ σκηνή έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του τράπερ Gameboy Melody σε ηλικία μόλις 23 ετών. Ο καλός του φίλος και συνεργάτης Snik προέβη σε μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram.

Νεκρός ο 23χρονος τράπερ Gameboy

«Αναπαύσου στον παράδεισο μικρέ μου αδελφέ» έγραψε σε story του στο instagram ο Snik κοινοποιώντας και μία φωτογραφία του Gameboy Melody.

Στη συνέχεια ο διάσημος τράπερ έκανε δύο νέες αναρτήσεις στις οποίες ανέφερε: «Με θερμή μας λύπηση, σας ανακοινώνουμε ότι ο φίλος και αδελφός μας Gameboy Melody, έφυγε από την ζωή το Σάββατο 2/9. Φίλοι και γνωστοί καλούνται να τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 6/9 στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου».

«Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε στην εντατική και όχι από τροχαίο. Σας περιμένουμε όλους 6/9 στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου να του πούμε το τελευταίο αντίο».

Οι δύο τους είχαν αναπτύξει μία βαθιά φιλία. Μάλιστα ο Gameboy Melody είχε γίνει ευρέως γνωστός όταν συνεργάστηκε με τον Snik για το κομμάτι «Hoodstars». Στο τραγούδι συμμετείχε και ο αδελφός του Gameboy Melody, ο επίσης τράπερ Young T.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ