Gameboy Melody: Το συγκινητικό αντίο του αδελφού του – «Είσαι ο άγγελός μου»

Την τελευταία του πνοή άφησε ο τράπερ Gameboy Melody σε ηλικία 23 ετών. Ο τράπερ παρότι σχετικά νέος στον χώρο της ραπ μουσικής σκηνής, είχε καταφέρει να γίνει δημοφιλής, με τα κομμάτια του να έχουν  συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει την θλίψη στον χώρο της ραπ/τραπ σκηνής και έχει βυθίσει στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους. Μάλιστα ο αδελφός του, YOUNG T ο οποίος είναι επίσης τράπερ τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία του αδικοχαμένου αδελφού του και έγραψε: «Σε αγαπώ μεγάλε αδελφέ! Είσαι ο άγγελός μου! Αναπαύσου εν ειρήνη. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να συναντηθούμε ξανά». Μάλιστα στη συνέχεια ανέβασε και το κομμάτι με το οποίο τους γνώρισε ο κόσμος και ήταν σε συνεργασία με τον Snik.

 

Παράλληλα φίλοι του και συνάδελφοί του, τον αποχαιρέτησαν μέσω των προφίλ που διατηρούν στο instagram. Ένας εξ αυτών και ο γνωστός τράπερ και αδελφός του Snik, MG ο οποίος ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Τόσο πιτσιρικάς… Τόσο ταλαντούχος… Τόσο καλό παιδί… Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια… Αναπαύσου εν ειρήνη μεγάλε GB».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ