Φωτεινή Πιπιλή: Η δημοσιογραφία, η πολιτική, το “βρίσιμο της αρκούδας” και η Τζάκι Κένεντι – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις θρυλικές εκπομπές της, τον λόγο που φοβόταν να μπει στο μετρό ως βουλευτής και τη συνάντησή της με την Τζάκι Κένεντι και το γιο της, μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή.

«Ήμουν η πρώτη γυναίκα ρεπόρτερ στην ελληνική τηλεόραση, σε ιδιωτική παραγωγή του Νίκου Μαστοράκη, ανάμεσα σε 35-40 άνδρες. Στην τηλεόραση τότε μας έπιαναν τα χέρια. Ένας άνδρας στην Ερμού μας έπιασε και μας ρώτησε αν είμαστε ζωντανοί όσοι βγαίνουμε στην τηλεόραση» περιέγραψε η γνωστή δημοσιογράφος για το ξεκίνημα της καριέρας της, μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”.

Αναφερόμενη στο γεγονός πως ποτέ δεν είδαν το «φως» της δημοσιότητας λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, παρά τις επιτυχίες της, η Φωτεινή Πιπιλή εξήγησε ότι «δεν θέλω και δεν δίνω το έναυσμα να ασχοληθούν με την προσωπική μου ζωή. Κανείς δεν κουτσομπολεύει αν δεν του δώσεις εσύ την πρώτη τροφή».

Φωτεινή Πιπιλή: Κάποιοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιτυχία μου – Εγώ επέζησα και αυτοί εξαφανίστηκαν

Στη συνέχεια η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στο εργασιακό της περιβάλλον, τονίζοντας πως «υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιτυχία μου. Σε όλα τα επαγγέλματα φθονούν και σε “καρφώνουν”. Από όλους αυτούς που μου έκαναν κακό, εγώ επέζησα και όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν».

Φωτεινή Πιπιλή: Έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας – Πέφτανε αυγά και πέτρες στο αυτοκίνητο μου

Μιλώντας για την ενασχόλησή της με την πολιτική, η γνωστή δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι η πολιτική την στρεσάρισε. «Από το 2011 έως το 2014 δεν είχα μπει στο μετρό, θα χιμούσε ο κόσμος επάνω μου. Υπήρχαν μεγάλα προβλήματα» εξοπμολογήθηκε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως «έχω φάει, όπως και πολλοί, το βρίσιμο της αρκούδας, ειδικότερα την περίοδο των αγανακτισμένων, πέφτανε κάτι αυγά, πέτρες στο αυτοκίνητο μου».

Σχετικά με την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, η ίδια ανέφερε ότι «αισθάνθηκα μια ενόχληση, πήγα αμέσως στον Ευαγγελισμό, διαπίστωσαν πρόβλημα στην καρωτίδα μου και έκανα χειρουργείο, μετά από δύο ημέρες ήταν όλα καλά».

Φωτεινή Πιπιλή: Αν δεν συμπαθήσω κάποιον δεν λέω ούτε καλημέρα

«Πολλές φορές βάζω νερό στο κρασί μου, δεν μπορείς να τσακώνεσαι συνέχεια. Αν τσακωθώ βέβαια το κάνω πολύ ωραία, επιθετικά, δυνατά και “to the point”» ανέφερε η Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας για τον χαρακτήρα της. «Αν θέλω να κρίνω κάποιον το λέω κατάμουτρα και δημόσια, αν δεν συμπαθήσω κάποιον δεν λέω ούτε καλημέρα» πρόσθεσε.

Αποκαλύπτοντας τον λόγο που έφυγε από τον χώρο της τηλεόρασης, η ίδια εξήγησε ότι «έφυγα από την τηλεόραση γιατί ήθελαν πολύ τραλαλά, εγώ δεν ήμουν ούτε της νοοτροπίας αυτής, ούτε της ηλικίας τότε, και σταδιακά μπήκα στην πολιτική. Συνεχίζω και γράφω, βέβαια, κανονικά».

Φωτεινή Πιπιλή: Τι είπε για τη συνάντησή της με την Τζάκι Κένεντι και το γιο της.

«Η καλύτερή μου φίλη ήταν παντρεμένη με διπλωμάτη. Ήμουν στο Νέο Δελχί και έκατσα δίπλα στην Τζάκι Κένεντι και τον κούκλο γιο της και είχαμε πιάσει την κουβέντα. Δύο μέρες πριν τον είχα πέτυχει να κάνει τζόκινγκ. Τους έβγαλα και αποκλειστικές φωτογραφίες» αποκάλυψε η Φωτεινή Πιπιλή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ