Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό – Πώς κόλλησε όλη η οικογένεια

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά τους νοσούν από κορονοϊό. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην περιπέτεια τόσος της ίδιας όσο και της οικογένειάς της καθώς και στα συμπτώματα που είχε.

“Είμαι πολύ καλά. Είμαι στη φάση που σχεδόν τελειώνει. Έχουν περάσει δύο βδομάδες. Δεν ξέρω πως κόλλησα. Φαντάζομαι κάτι απλό συνέβη. Εγώ κάνω συνήθως μία φορά την εβδομάδα covid τεστ . Βγήκα θετική. Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα. Πέρα από μία ελαφρά ενόχληση στον λαιμό, σαν να είχα κρυώσει. Τις πρώτες τέσσερις μέρες έμεινα απομονωμένη σε ένα διαμέρισμα στο υπόγειο. Ήλπιζα να μην κολλήσει ο άνδρας μου και τα παιδιά, αυτό με ενδιέφερε περισσότερο”, είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό.

“Μετά από τέσσερις μέρες με πήρε τηλέφωνο ο άνδρας μου και μου λέει ‘έλα πάνω γιατί είμαστε όλοι θετικοί’. Το περάσαμε μαζί. Ο μικρός είναι 10 μηνών και η μεγάλη δυόμιση ετών. Τα παιδιά δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ίσα-ίσα έχουν υπερβολική ενέργεια. Παίρνουν κάτι βιταμίνες για το ανοσοποιητικό και νομίζω πως τους δίνει παραπάνω ενέργεια. Αλλά είμαστε καλά. Πέρασε σχετικά χαλαρά αυτό» εξήγησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι”, πρόσθεσε.