Floor Jansen: Η τραγουδίστρια των Nightwish αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Nightwish, Floor Jansen με ανάρτησή της στα social media αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η μακροσκελής ανάρτησή της με τίτλο «Ένα Γράμμα Προς Εσένα» συγκλονίζει. «Η λέξη καρκίνος σοκάρει. Όλα όσα θεωρούσες δεδομένα πριν από τη διάγνωσή σου αλλάζει άρδην μέσα σε λεπτά. Τώρα θέλω απλά να είμαι ξανά υγιής» αναφέρει.

«Αν μπορέσω να σας εμπνεύσω να φροντίσετε τον εαυτό σας, τότε κάτι καλό θα βγει από αυτή τη διάγνωση του καρκίνου» προσθέτει η τραγουδίστρια.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Η ζωή έρχεται σε κύματα με πάνω και κάτω. Είχα την χαρά να έχω πολλά πάνω και τα μοιράστηκα μαζί σας μέσω των social media και με τα εκατοντάδες σόου παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της καριέρας μου.

Αλλά τώρα με έπληξε ένα νέο κύμα. Δεν είναι καλό. Έχω καρκίνο του μαστού. Διαγνώστηκα πριν από 2 εβδομάδες και αύριο θα χειρουργηθώ για την αφαίρεση του όγκου. Η πρόγνωση μου είναι πολύ καλή!!! Φαίνεται να είναι ένας μη επιθετικός καρκίνος, ο οποίος φαίνεται να μην έχει εξαπλωθεί. Θα κρατήσω το στήθος μου. Και θα είμαι απαλλαγμένη από τον καρκίνο μετά από αυτή τη χειρουργική επέμβαση, και με μια τοπική θεραπεία ακτινοβολίας που θα πραγματοποιηθεί τρεις μήνες μετά από αυτήν την επέμβαση, ελπίζουμε. Θα μάθουμε περισσότερα μετά την επέμβαση για να δούμε αν αυτή η θετική πρόγνωση ισχύει.

Η λέξη καρκίνος είναι σοκαριστική. Όλα όσα θεωρούσατε σημαντικά στη ζωή πριν από αυτή τη διάγνωση αλλάζουν ριζικά μέσα σε λίγα λεπτά. Τώρα θέλω απλώς να είμαι ξανά υγιής. Θέλω να δω την κόρη μου να γίνεται γυναίκα. Θέλω να ζήσω! Και το πιο τρομακτικό κομμάτι αυτής της διάγνωσης είναι ότι νόμιζα ότι ήμουν υγιής! Δεν ένιωσα τον καρκίνο, δεν ήξερα ότι υπήρχε μέχρι που, ως γυναίκα άνω των 40, πήγα σε μια τυπική εξέταση μαστογραφίας. Κάτι που προσφέρουν πολλές χώρες, δωρεάν ακόμα και για τους τυχερούς.

Αν δεν είχα πάει εκεί, ο όγκος θα είχε περάσει απαρατήρητος. Σε ένα χρόνο από τώρα αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ μεγαλύτερο. Η σκέψη αυτού με κάνει να μοιραστώ αυτήν την ιστορία μαζί σας. Η μαστογραφία σώζει ζωές! Είναι άβολο και μπορεί να πιστεύεις ότι δεν θα έχεις κάτι στο στήθος σου ούτως ή άλλως, πήγαινε.

Εάν μπορώ να σας εμπνεύσω να φροντίσετε καλά τον εαυτό σας, τότε κάτι καλό θα βγει από αυτή τη διάγνωση καρκίνου. Αν όλα πάνε όπως τα σχεδίασα, θα είμαι εγκαίρως έτοιμη για την ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Nightwish, που θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου! Και είμαι αισιόδοξη αφού η πρόγνωσή μου είναι καλή! Υπόσχομαι να φροντίζω καλά τον εαυτό μου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ