“Φαβορί η Σουηδία…”

Τα βλέμματα όλων των θαυμαστών του θεσμού της Eurovision είναι σήμερα στραμμένα στον πρώτο ημιτελικό. Το metrogreece.gr εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες για την ελληνική και κυπριακή αποστολή και για το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο Αζερμαϊτζάν.

”Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τον τελικό και τα προγνωστικά μας δείχνουν σε καλή θέση. Χθες βάλαμε πρώτη φορά τα ρούχα, τα οποία είναι όλα σε αποχρώσεις μπλε, ασημί και πορτοκαλί.  Η Ελευθερία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων με το ταλέντο και την αύρα της και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Το κλίμα είναι εξαιρετικά φιλικό και ευχάριστο  και αυτό μας βοηθά όλους πάρα πολύ. Το Αζερμαϊτζάν έχει αναπτυχθεί πολύ και χτίστηκε ένα ολοκαίνουριο στάδιο αποκλειστικά για τη Eurovision, το Crystal Hall”, δήλωσε ο Ευγένιος Μπούλι, χορευτής με την ελληνική αποστολή και την Ελευθερία Ελευθερίου, στο metrogreece.gr.

Η Όλγα Πιλιάκη, χορεύτρια στην κυπριακή αποστολή μας είπε  τα εξής: ” Στη δικη μας αποστολή όλα  είναι καλά. Η Ήβη έχει πολυ ωραία ενέργεια και όλοι της δείχνουν το θαυμασμό τους και γενικά ακούμε παρα πολυ θετικά σχόλια και για τη χορογραφία και για τα κουστούμια αλλά και γενικότερα  για όλο το στήσιμο.

Φαβορί απ’όσα ακούμε και βλέπουμε κι εμείς εδώ είναι η Σουηδία, αλλά δεν πτοούμαστε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα τα καταφέρουμε

Όλοι προσπαθούν να βγάλουν μια πολύ ωραία  εικόνα προς τα έξω και η αλήθεια είναι πως παρόλο που υπάρχει ανταγωνισμός όλοι είναι ιδιαίτερα φιλικοί και το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο.

Η οργάνωση είναι γενικά καλή. Ορισμένες φορές βέβαια υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα αλλά το πρόβλημα ξεπερνιέται γρήγορα. Εκείνο που  δε μου άρεσε είναι ότι στα πάρτι του euroclub πληρώνουμε για φαγητό και ποτό, κάτι που θα έπρεπε να ήταν δωρεάν ”.

Μετά από κλήρωση, η σειρά εμφάνισης των συμμετεχόντων στον Α’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί σήμερα, έχει ως εξής:

1. Μαυροβούνιο

2. Ισλανδία

3. Ελλάδα

4. Λετονία

5. Αλβανία

6. Ρουμανία

7. Ελβετία

8. Βέλγιο

9. Φινλανδία

10. Ισραήλ

11. Άγιος Μαρίνος

12. Κύπρος

13. Δανία

14. Ρωσία

15. Ουγγαρία

16. Αυστρία

17. Μολδαβία

18. Ιρλανδία Πηγή: metrogreece.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ