Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ναι, ο Κωνσταντίνος είναι ελεύθερος»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη ο πρωί της Τετάρτης (28/6) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open. Η γνωστή δημοσιογράφος, παραδέχτηκε πως έχει χωρίσει από τον επί 6 χρόνια σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την περίοδο που συμμετείχαν μαζί στο Survivor All Star, ήταν ήδη χωρισμένοι.

Πρωινό μας: Ένταση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Άρχισε το γλείψιμο, φοβάται μάλλον»

«Σε βλέπω στα καλύτερά σου», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα. «Η αλήθεια είναι ότι έχω ηρεμήσει αυτά τα δύο χρόνια, που έχω επιλέξει να είμαι εκτός τηλεόρασης. Ήταν επιλογή μου. Ήθελα να αφοσιωθώ στα δικά μου πράγματα, στις δικές μου εταιρείες. Οι προτάσεις που δέχτηκα δεν ήταν πράγματα που ήθελα να κάνω, είχαν πολύ στρες. Αποφάσισα να ηρεμήσω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Για την συμμετοχή της στο Survivor All Star, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Δεν θα μπορούσα να το δω από τον καναπέ μου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση να πάω στο Survivor All Star, θα κάθομαι να το βλέπω από τον καναπέ μου. Οπότε είπα ναι, ήταν πολύ καλή οικονομική πρόταση. Σε σχέση με το 2017 που μπήκαμε εμείς, οι οικονομικές απολαβές ήταν πάρα πολύ καλές, οπότε λέω ναι πάμε να το κάνουμε. Το έκανα και δεν το μετάνιωσα, αλλά δεν θα έμπαινα ξανά. Ήταν πολύ διαφορετικό το Survivor το 2017 από το 2023.

Ο Βασάλος επιβεβαίωσε τον χωρισμό του: «Είμαι ελεύθερος, είμαι μόνος»

Τις δύο εβδομάδες που έκατσα έκλαιγα γιατί υπήρχε τρομερή ανθρωποφαγία, να κάνεις τα πάντα για τα λεφτά. Εγώ δεν έμπαινα εκεί να ξεπουλήσω την αξιοπρέπειά μου για τα 5 χιλιάρικα. Κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν αλλά μια εβδομάδα για να μπει και άλλος μισθός. Στρατηγική προφανώς υπάρχει, αλλά η καλοπροαίρετη διαφέρει από το υποχθόνιο. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά υπήρχαν παίκτες που είπαν ότι είμαι ο εγκέφαλος που στήνει ψηφοφορίες».

Αναφορικά με την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την απόφασή τους να συμμετάσχουν στο Survivor All Star ενώ είχαν χωρίσει, η δημοσιογράφος επισήμανε: «Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο εμένα και τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον Κωνσταντίνο. Ξέρω ότι έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί».

Επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκε πως: «Ναι, ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή και το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας αλλάζεις… Αποφασίσαμε από κοινού να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια χαρά, έχουμε απίστευτη σχέση. Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει. Ναι, είναι ελεύθερος. Αλλά έχουμε απίστευτη σχέση. Μάλιστα όταν βγήκε με πήρε τηλέφωνο. Δεν μένουμε πια μαζί. Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, δεν ήμασταν μαζί. Αλλά ήθελα να είναι ο νικητής. Είμαστε πολύ καλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ