Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Κοινή απόδραση αντί για… χωρισμό

Aναληθή είναι τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει και ο καλογυμνασμένος παρουσιαστής να έχει ήδη προχωρήσει σε νέα σχέση με την πρώην παίκτρια του «Survivor», Κατερίνα Δαλάκα.

Της Νίκης Κώτσου

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι και, μάλιστα, αυτή την περίοδο ετοιμάζονται για τις κοινές διακοπές τους.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Κ. Βασάλος είναι αρκετά ενοχλημένος από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για τους δήθεν χωρισμούς και τις δήθεν σχέσεις του. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για την Ε. Βαλαβάνη, η
οποία έκανε πρόσφατα ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη και τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στα Χανιά, αυτή τη φορά για διακοπές, μαζί με τον εδώ και πέντε χρόνια αγαπημένο της.

Η πέτρα του σκανδάλου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κ. Βασάλος, έπειτα από δύο μήνες δύσκολων γυρισμάτων για το ριάλιτι περιπέτειας «Asia express», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν από το Star, επιθυμούσε να απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι. Καθώς η σύντροφός του είχε ήδη προγραμματίσει κάποια επαγγελματικά ταξίδια, εκείνος δέχθηκε κάποιες προσκλήσεις για μίνι trips ανά την Ελλάδα. Ετσι, ταξίδεψε στη Σκιάθο, στη Σκόπελο και στα Κύθηρα, ενώ για
λίγες ημέρες βρέθηκε στην περιοχή του Χανιώτη στη Χαλκιδική.

Εκεί, σε μια από τις πανέμορφες και κοσμικές παραλίες της περιοχής, συναντήθηκε με την Κ. Δαλάκα, η οποία άθελά της έγινε… η πέτρα
του σκανδάλου. Οι δυο τους γνωρίζονται, καθώς συμμετείχαν στο «Survivor» και, όπως είναι φυσικό, συνομίλησαν και αντάλλαξαν τα νέα τους. Αλλωστε και στην Αθήνα έχουν βρεθεί πολλές φορές στην ίδια παρέα σε διάφορα events. Ωστόσο, αυτή η συνάντηση έγινε αφορμή για ανακριβή συμπεράσματα περί νέου ειδυλλίου με τη νικήτρια του «Survivor» και πρωταθλήτρια του στίβου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ε. Βαλαβάνη και ο Κ. Βασάλος, αλλά και τα άτομα του στενού κύκλου τους, έχουν αποφασίσει να αφήσουν στην άκρη όλα όσα ακούν και διαβάζουν για τη σχέση τους. Δεν έχουν να αποδείξουν τίποτε σε κανέναν και δεν πρόκειται να παίξουν το παιχνίδι της δημοσιότητας. Αλλωστε, πέρα από την προσωπική τους ζωή, τα επαγγελματικά τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρίσκονται παντού μαζί.

Πηγή: Realnews

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ