Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η δήλωσή μου για την απιστία δεν πήγαινε στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο και ξεκαθάρισε τα πράγματα για την δήλωση που έκανε πρόσφατα περί απιστίας.

«Έχω συγχωρήσει απιστία, αλλά δεν μπορώ, είναι αιτία χωρισμού για μένα! Δεν πήγαινε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο» ξεκαθάρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις δηλώσεις της.

«Πέρασα πολλές δύσκολες στιγμές με τη δημοσιοποίηση της σχέσης μου που με έφερναν σε δύσκολη θέση, σε μέρες που γύρναγα στο σπίτι μου και ήθελα να κλείσω όλα τα παράθυρα να μείνω στο σκοτάδι, να μείνω μόνη μου, να κλαίω, να γράφονται πολλά πράγματα άσχημα. Τώρα, έχω αποφασίσει να κρατάω και να κάνω πράγματα για μένα. Προστατεύω την Ευρυδίκη!» εξήγησε η δημοσιογράφος.

Σε ερώτηση που της έγινε για τον Γρηγόρη Μόργκαν απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Τι κάνεις; Τα νέα σου; Όλα καλά!».

«Το έχουμε συζητήσει με τον Κωνσταντίνο, χαίρομαι πάρα πολύ για εκείνον. Πάει σε μία παρέα που την γνωρίζει, περνάει καλά σε αυτήν, οπότε του εύχομαι όλα τα καλά. Το ήξερα, από το λίγο που το είχαμε συζητήσει, από το καλοκαίρι.

Του εύχομαι να είναι καλά και να είναι χαρούμενος και να είναι έτσι διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές, που ήταν λίγο πιο κλειστός. Θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος έχει αλλάξει, έχει μεταμορφωθεί, έχει απελευθερωθεί, οπότε του εύχομαι όλα τα καλά» ανέφερε για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ