Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ναταλία Γερμανού: «Είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση, μου ζήτησε συγγνώμη»

Με αφορμή τη δήλωση της Ναταλίας Γερμανού ότι υπήρξε σκληρή με τον Δημήτρη Πανόπουλο, ο Κώστας Τσουρός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφεραν δύο περιστατικά από τη συνεργασία τους με την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός είπε : «Η ειλικρίνεια πολλές φορές παρεξηγείται. Είμαι υπέρ του να λέω τα πράγματα όπως είναι, έχει κόστος βέβαια. Καλύτερα όμως να ακολουθείς την αλήθεια από το να είσαι μπροστά αλλιώς και πίσω αλλιώς. Καλύτερα θα ήταν να πήγαινε η Ναταλία στο κανάλι και να “έθαβε” τον Δημήτρη, από το να του τα έλεγε του ίδιου; Και χιουμοριστικά να σας πω τώρα, ότι τη χρονιά που ξεκίνησα να δουλεύω με τη Ναταλία Γερμανού –στα πρώτα Σαββατοκύριακα-, μου είχε πει ότι δεν ξέρω να μοντάρω και ότι δεν της άρεσε ο τρόπος που μόνταρα τις συνεντεύξεις. Της είπα ότι “τόσα χρόνια μόνταρα αλλιώς, τώρα θα μοντάρω αλλιώς”. Τα βρήκαμε, μείναμε για τρία χρόνια».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία εξομολογήθηκε: «Αυτά συμβαίνουν. Κι αφού τα είπαμε όλα, να πω κι εγώ για τη συνεργασία μου με τη Ναταλία. Είχε συμβεί κάτι, είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση, δεν έφταιγα σε τίποτα. Η κοπέλα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν έφταιγα και μου ζήτησε συγγνώμη. Γι’ αυτό σας λέω: ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη της η Ναταλία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ