Ξάνθη: Με «βροχή» πυροτεχνημάτων φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Με βροχή πυροτεχνημάτων πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, το απόγευμα της Κυριακής (10/12).

Σύμωνα με το xanthinea.gr, oι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν λίγο μετά τις 18:00 από την Πλατεία Ελευθερίας, όπου πραγματοποιήθηκε μια μικρή παρέλαση με τον Άγιο Βασίλη πάνω σε έλκηθρο, την μπάντα του Δήμου, μικρά παιδιά και ζογκλέρ με πυρσούς.

Η εορταστική παρέλαση κατευθύνθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τον Άγιο Βασίλη μάλιστα να χαιρετάει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί επί της 28ης Οκτωβρίου, μοιράζοντας γλυκά πάνω από το έλκηθρό του.

Στη σκηνή της κεντρικής πλατείας εμφανίστηκε ο Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και μετέφερε τις ευχές του, ενώ τα παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου είπαν τα κάλαντα και απέσπασαν ένα ζεστό χειροκρότημα.

Ακολούθησε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, η οποία συνοδεύτηκε από μια «βροχή» πυροτεχνημάτων, που δημιουργήσαν μια άκρως εντυπωσιακή εορταστική ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, άνοιξε τις πύλες της και η Ευχούπολη, στο κέντρο της πόλης. Αμέσως μετά, στην κεντρική σκηνή της πλατείας ανέβηκε ο Γιώργος και η Κατερίνα Κακοσαίου, που τραγούδησαν και διασκέδασαν τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ